Доверете се на емоционалната си интелигентност, казва авторката на бестселъра

...
Доверете се на емоционалната си интелигентност, казва авторката на бестселъра
Коментари Харесай

Как да успеете в професията и в личния си живот?

Доверете се на прочувствената си просветеност, споделя авторката на бестселъра „ Изкуството да ръководиш себе си” Ранди Б. Нойес
Да си изясните какво желаете да постигнете в персоналния си живот и на работното място и да откриете методите да го осъществите – на това учи норвежката Ранди Нойес с книгата си „ Изкуството да ръководиш себе си”, която стана „ Книга на годината” в категория „ Бизнес” в Съединени американски щати. У нас я издава „ Персей “. Емоционалната просветеност значи да можете да разпознавате, разбирате, овладявате и направлявате своите усеща, с цел да мислите по-добре и да въздействате на себе си и на близките.
Независимо дали търсите повече креативност, или по-голямо задоволство в професионалното си развиване, по-добри персонални взаимоотношения, или пък нравствен мир, тази книга ще ви покаже по какъв начин да установите връзка с вашата прочувствена просветеност и да постигнете естетика с вашия интуиция. Мислейки посредством възприятията, ние сме способни по-добре да ръководим себе си и другите към нас. Чувствата могат да бъдат употребявани като мотор, тъй като, вместо да прикриваме страстите, можем да ги използваме, с цел да създадем живота, за който мечтаем.
Обречени ли сте да повтаряте грешките си от предишното?
Не! – твърди Ранди Нойес в този международен бестселър, – просто би трябвало да накарате възприятията и мислите си да проработят в естетика и ще взимате по-добри решения. Това е същността на прочувствената просветеност и всеки от нас може да я трансформира в мощната си страна.
Тази практична, провокираща размишления и налична книга изяснява по какъв начин да развиете качествата си, свързани с прочувствената просветеност, и да ги употребявате като трамплин за всевъзможен тип промени към възстановяване на живота ви. Книгата ще ви помогне:
- да развиете своите самостоятелни мощни страни;
- да разпознавате и да се справяте с пречките;
- да създавате в кариерата си и в персоналния си живот връзки, които ви удовлетворяват;
- да мотивирате себе си и да вдъхновявате останалите;
- да се превърнете в водач, вместо да бъдете просто почитател.
Ранди Б. Нойес, ръководител на Leadership International, Inc., образова както самостоятелно хиляди хора в региона на водачеството, по този начин и корпоративни клиенти като AT&T, Exxon и Mobil Oil.
Книгата й „ Изкуството да ръководиш себе си” е бестселър в доста страни и е оповестена за „ Книга на годината” в категория „ Бизнес” в Съединени американски щати.
Авторката споделя:
„ Много хора, посетили мои семинари, не знаеха по какъв начин да употребяват своите лични усеща. Затова не им беше известно какъв е методът, по който умишлено да повлияят на дадена обстановка или да вземат верни решения. Често имаха и потребност от някого, с който да поговорят, с цел да тръгнат по дирите на триумфа и смисъла, който търсят. Възприемайте тази книга точно като човек, с който можете да говорите.
Вървите ли по собствен личен път, ще постигнете това, към което се стремите. Пътят ви постоянно ще е безвреден, точно тъй като е вашият личен. Опитате ли да вървите по нечий различен път, в никакъв случай няма да достигнете до нравствен мир и всеки момент ще се отдалечавате от себе си. “

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР