Доведоха в съда с белезници и под засилена полицейска охрана

...
Доведоха в съда с белезници и под засилена полицейска охрана
Коментари Харесай

Ето го изрода, заклал 55-г. варненец. Довлякоха го под засилена охрана в съда

Доведоха в съда с белезници и под засилена полицейска защита задържания за жестокото ликвидиране край Варна, оповестява Varna24.bg.

Днес магистратите ще решат каква мярка за неотклонение да бъде взета по отношение на него.

Окръжна прокуратура в морската ни столица управлява досъдебно произвеждане по отношение на съзнателно ликвидиране на гражданин на града, осъществено през нощта на 19 септември 2022 година.

Ново грубо ликвидиране смрази България

Сигнал за окървавено тяло на мъж, легнал в безпомощно положение на земята в жилищен регион край Варна, бил подаден малко след среднощ на 19 септември. От осъществения на място оглед под управлението на прокурор от Окръжна прокуратура – Варна, станало ясно, че мъжът е погубен. Установена е неговата идентичност – 55-годишен варненец.

В резултат на почналите неотложно дейности по следствие на тежкото закононарушение са събрани доказателства за това, че създател на действието е 49-годишен мъж от Варна, престъпно проявен и осъждан. Той е арестуван няколко часа след започване на издирвателните мероприятия.

Привлечен е към наказателна отговорност за закононарушение по член 115 от Наказателен кодекс. Работата по случая продължава под управлението и надзора на Окръжната прокуратура във Варна.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР