Довечера група Equinox се завръща в България, часове след големия ...

Довечера група Equinox се завръща в България, часове след големия

Equinox: Горди сме със стойностния проект на България в „Евровизия” 2018

Довечера група „ Equinox ” се завръща в България, часове след огромния край на „ Евровизия ” 2018. 63-ото издание на песенния конкурс тази нощ бе извоювано от израелската ария „ Toy ” в осъществяване на Нета Барзилай, която ще заведе „ Евровизия ” в Израел идната година. 

 
България се класира на 14 място, спечелвайки любовта на публиката, както и две специфични оценки - композиторската премия " Марсел Безансон " за най-хубава ария и премия за най-хубаво снимане на театралната изява на „ Equinox ”. 

 
„ Поздравяваме Нета и Израел за успеха. На финала пяхме с цялото си сърце и душа, оставихме част от себе си на тази сцена. Българската диря в състезанието не престава да е ярка. Горди сме, че България имаше един от най-стойностните музикални планове на „ Евровизия ” тази година. Благодарим  на всички българи за поддръжката, на „ Symphonix International ” за впечатляващата ария, на за шанса и реализацията на българското присъединяване. Най-важното е, че оставаме дружно и скоро ще можем да споделим повече детайлности ”, обявиха изпълнителите от „ Equinox ” преди да отлетят от Лисабон.

Източник: dariknews.bg


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg