Доц. Юмран Илери, един от най-добрите пластични хирурзи в Турция,

...
Доц. Юмран Илери, един от най-добрите пластични хирурзи в Турция,
Коментари Харесай

Водещ пластичен хирург в Турция с безплатна консултация в София

Доц. Юмран Илери, един от най-хубавите пластични хирурзи в Турция, ще съветва гратис пациенти в София на 29 май. Доц. Илери е търсена за процедури като ендоскопски фейслифтинг, мамопластика (уголемяване, понижаване и реорганизация на бюста), подмладяване на разположение и тяло. Но най-голямото й преимущество са сполучливите процедури за изтриване на белези благодарение на стволови кафези. Консултациите са подобаващи за пациенти, които се нуждаят от второ мнение или се интересуват от пластична хирургия в Турция.
Доц. Юмран Илери идва в България по покана на Звезделина Лютфи, шеф на Здравен информативен център „ Медикъл Караджъ “, в границите на самодейността ни да предоставим достъп на българските пациенти до последните постижения в медицината, като си партнираме с едни от най-хубавите лечебни заведения и експерти от целия свят.
Доц. Илери е експерт по реконструктивна и естетична хирургия, специализирала и работила в едни от най-авторитетните лечебни заведения в Съединени американски щати. Днес работи във високотехнологичната болница Liv, където посреща пациенти от целия свят.
Лечение на рани и изтриване на белези
През последните години стволовите кафези дават вяра на доста пациенти с неизлечими досега болести. Доц. Юмран Илери и екипът й ги ползват сполучливо при лекуване на мъчно зарастващи рани, които могат да доведат до инвалидизация, и унищожаване на белези, които предизвикват забележителен дискомфорт. Стволовите кафези се извличат от лични мастни кафези на пациента и след специфична обработка му се вливат назад. Лечението със стволови кафези се комбинира със профилирани лечения за хипертрофични белези и келоиди, като задачата е освен справяне със признаците, само че и отнасяне на повода за появяването им, тъй че да се реализира излекуване на засегнатите тъкани. Доц. Илери твърди, че такова изцяло и всеобхватно лекуване дава най-големи шансове за усъвършенстване и по-добро качество на живот.
Подмладяване на разположение и тяло
Все още не можем да спрем развиването на белезите на възрастта, само че сигурно можем доста да ги забавим. Доц. Юмран Илери ползва най-съвременните способи в естетичната медицина, а в работата си се стреми към по-малко травматични интервенции за по-естествен резултат. И защото за пациенти от чужбина е значимо да се завърнат колкото е допустимо по-скоро вкъщи, доцент Илери и екипът й са се специализирали в осъществяването на няколко комбинирани интервенции в къс интервал от време, като да вземем за пример липосукция, промяна на гърдите и абдоминопластика. Благодарение на техния опит и на отличното софтуерно съоръжение в лечебното заведение, процедурите се правят с висока степен на сигурност за пациента и затруднения се случват по-рядко от нормалното съгласно здравната статистика.
Желаещите да се възползват от опцията за безвъзмездна консултация с нея на 29 май в София би трябвало да се запишат авансово на телефоните на „ Медикъл Караджъ “: 0879 977 401 или 0879 977 402.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР