Доц. Момчил ДойчевДекларативният евроатлантизъм в лицето на ГЕРБ-СДС, ПП-ДБ и

...
Доц. Момчил ДойчевДекларативният евроатлантизъм в лицето на ГЕРБ-СДС, ПП-ДБ и
Коментари Харесай

Евроатлантизмът загуби 500 000 гласа заради безумната омраза и конфронтация между ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ

Доц. Момчил Дойчев

Декларативният евроатлантизъм в лицето на ГЕРБ-СДС, ПП-ДБ и Движение за права и свободи загуби общо 500 000 гласа спрямо предходните избори! Половин милион проевропейски и проатлантически гласоподаватели бяха изгубени заради безумната политика на ненавист и борба от страна на ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ: надлежно най-вече 320 хиляди загуби ППДБ, 187 000 гласа загуби ГЕРБ-СДС, 25 000 загуби Движение за права и свободи.

За сметка на това въпреки Българска социалистическа партия предстоящо да се срина с 85 000 гласа, а Възраждане ненадейно с 65 000, се появи нова проруска партия в лицето на Величие, Има Такъв Народ усили с 25 000 своите гласоподаватели и като цяло

антисистемните и проруски партии усилват наличието си

в Народното събрание като общо събират над една трета от подадените за тях гласове. Така демагоско-популистките, антидемократични, антиевропейски, властнически и всъщност антибългарски партии, дружно с проруския президент Радев получиха солидна основа да спъват работата на новия парламент и блокират основаването на ново постоянно работещо държавно управление. Основна виновност за това носят водачите на всички така наречен проевропейски и проатлантически партии, които би трябвало да поемат своята отговорност. Проблемът е, че те отразяват настроенията и на техните гласоподаватели, което значи, че с който и да бъдат заменени, те ще не престават същата линия на борба между тях, която ще срине цялата освен партийната, само че и демократична политическа система след възможни нови избори през октомври.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР