доц. Момчил Дойчев*Румен Радев стана президент с измама, веднага след

...
доц. Момчил Дойчев*Румен Радев стана президент с измама, веднага след
Коментари Харесай

ИМПИЙЧМЪНТ на Румен Радев незабавно!

доц. Момчил Дойчев*

Румен Радев стана президент с машинация, незабавно откакто напусна Военновъздушни сили, без да се преценява, че като военачалник би следвало да бъде безпартиен, а не затулен в действителност член на партията на " някогашните " комунисти Българска социалистическа партия.

Румен Радев бе посочен като най-подходящ претендент на АБВ и след това на Българска социалистическа партия от генерала от съветските секрети служби Леонид Решетников след извършено социологическо изследване кой да е профила на претендента за президент на някогашните комунисти - мъж, боен, подправен натовски военачалник, затулен неприкрит русофил и прислужник на посткомунистическата олигархия.

Според ген. Решетников: “Румен Радев може да изиграе забележителна роля и да бъде инструмент България да тръгне по пътя на независим избор, вън от НАТО и вън от Европейския съюз. ”

От началото на първия си мандат и изключително от началото на втория и изключително при неговите служебни прителства Румен Радев потвърди, че

непроменяемо извършва поставената му задача от Решетников и съветските секрети служби.

Той:

Дискредитира непрестанно България като свободна, самостоятелна, евроатлантическа демократична нация;

Безогледно и безпардонно пази ползите на Русия, а не на България на всички интернационалните срещи, в които участва;

- Всъщност Радев е " личност нон грата " за сътрудниците ни от НАТО и Европейски Съюз, не е канен до през днешния ден от нито един наш евроатлантически сътрудник, тъй като те не желаят да слушат неговата изтърката плоча: " Говорит Москва " ;

Безпаронно и срещу всевъзможен български народен интерес Радев поддържа в действителност Русия и нейната незаконна военна експанзия срещу Украйна. Неговото гледище за " мир " и " неутралитет " явно оказва помощ на путинския нацистко-сталинистки бандитски режим, а не на мира;

Яростното му искане за непредоставяне каквато й да е помощ на нападнатата страна Украйна ясно демонстрира неговата антибългарска проруска политика.

Още по-ярко доказателство за това е,че той остави на произвола ориста на над 300 000 етнически българи в Украйна, които са жертва на съветската експанзия в окупирана Таврия и в Южна Бесарабия. Не се заинтересува от ориста на хиляди български деца, отвлечени от съветските окупатори, нито сподели каквато и да е съпричастност със ориста на укриинските българи.

Румен Радев сподели

цялостна некадърност да сплотява нацията, в противен случай -

с всеки минал ден той разделя и опълчва народа в името на личното си славолюбие.

Радев разгласи война на парламентарната народна власт. Видимата му жадност за власт, настояването на неговите сътрудници и подстрекатели за определяне на президентско ръководство е директно нападение срещу парламентарната народна власт и българските национални ползи.

Румен Радев е все по-видно нездравословен за българската национална сигурност. Като разгласи намерено война на законно определеното държавно управление, той се оказа некадърен да извършва конституционните си отговорности и да бъде обединител на нацията.

Със своите дейности той демонстрира какво е да си чиновник на непознати, противников ползи, какво е лицето на националното изменничество и държавната измяна!
И по тази причина неотложно би трябвало да му бъде поискана оставката и да бъде измамен под правосъдна отговорност!

*Текстът е оповестен на фейсбук страницата на създателя, заглавието е на Faktor.bg
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР