Доц. Момчил Дойчев*Едно политическо нищожество е поставено за президент от

...
Доц. Момчил Дойчев*Едно политическо нищожество е поставено за президент от
Коментари Харесай

Радев и т.нар. Възраждане служат на чужда вражеска държава, време е да бъдат спрени

Доц. Момчил Дойчев*

Едно политическо безличие е сложено за президент от най-големия зложелател на българската независимост и самостоятелност от два века насам - Русия. Подмяната на българската история от руските/съветските окупатори, което това безличие пази в полза на фашистко-сталинисткия путински режим е потресаваща!

Демокрацията в България е застрашена от проруските партии, стоящи зад съветския резидент и провеждащи дружно с подопечните им медии анибългарска проруска агитация - руската Българска социалистическа партия, дружно с отломките и наречени " Левицата " и рашистката " Възраждане ". Те са вътрешният зложелател на българската независимост и самостоятелност.

От държавното управление чакаме смели и решителни дейности по обезвреждане на непознатите сътрудници и шпиони. По отношение на Радев и така наречен " Възраждане " парламентарното болшинство, службите и прокуратурата от дълго време трябваше да вземат ограничения за прекъсване на техните противоконституционни противников дейности в работа на непозната страна. Русия точно посредством тях води хибридна война срещу България.

Очакваме решителни дейности от държавното управление, а освен празни заявления!

*Текстът е оповестен на фейсбук страницата на създателя, заглавието е на Faktorr.bg
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР