Доц. д-р Ебру Йозтурк, която е един от водещите специалисти

...
Доц. д-р Ебру Йозтурк, която е един от водещите специалисти
Коментари Харесай

Световно признат специалист по инвитро с безплатни консултации у нас

Доц. доктор Ебру Йозтурк, която е един от водещите експерти в областта на репродуктивната медицина, ще съветва гратис двойки с проблематично зачеване в България през февруари.

Йозтурк е част от екипа на Здравна група „ Бахчеджи ”, известна с високата си успеваемост при инвитро процедури и с това, че постоянно е измежду първите, които вкарват новаторските техники в тази сфера. Тя идва по покана на Здравен информативен център „ Медикъл Караджъ ”, в границите на самодейността им да дават достъп на българските пациенти до най-съвременните способи в медицината, като си партнират с едни от най-хубавите лечебни заведения и експерти от целия свят във всяка здравна област.

Доц. доктор Ебру Йозтурк е експерт с интернационален опит и самопризнание, с над 100 научни изявления в Турция и чужбина. В момента работи в Здравна група „ Бахчеджи “, учредена от един от пионерите на инвитро оплождането в Турция - проф. доктор Мустафа Бахчеджи. Клиниките от веригата са си извоювали интернационално самопризнание с това, че реализират съществени триумфи даже и при най-трудните случаи на неплодородие.

Съвременните способи в репродуктивната медицина разрешават все по-висока успеваемост даже и при двойки, за които до скоро се смяташе, че нямат късмет за бебе. За това способстват генетичният скрининг, комплексният хромозомен скрининг, измерването на ендометриалната схватливост ERA и новите решения за увеличение на вероятността за зачеване (MicroFilter-Fertile Ultimate, MitoScore и изображения на занимателен кадър).

Така да вземем за пример пробата „ Митоскор ” разрешава да се избере ембрионът с най-голям късмет за имплантиране и по този метод доста покачва шанса за зачеване. Прецизният асортимент за ембрион при прехвърлянето спомага и за понижаване случаите на многоплодна бременност, които не са необичайност при инвитро процедури.

Друга техника за повишение на успеваемостта е така наречен отсрочен ембриотрансфер. 

(Продължава на страница 2.)
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР