Дотам докараха българския народ - жена тича и яде квитанцията

...
Дотам докараха българския народ - жена тича и яде квитанцията
Коментари Харесай

Борисов: Повтарят сценария от предишните избори, този път ще съм депутат

 Дотам докараха българския народ - жена тича и яде квитанцията от машината. Това разяснява ръководителят на ГЕРБ пред публицисти след вота.

" Най-ниската в историята изборна интензивност демонстрира тоталното несправяне с провеждането на избори на този кабинет, сподели експремиерът. В международната история ще влезе по какъв начин стара жена я гони полиция, а тя яде квитанцията, до такава степен ни доведоха ", уточни той.

" Народът съумя да изгони мутрите от Народното събрание. Истински скърбя сътрудниците Христо Иванов и Атанас Атанасов ", сподели още Борисов.

" Повтори се сюжетът от предходните избори - всички социологически организации даде 8% преднина на ГЕРБ и в последния миг стартира да се стопява тази преднина. Предишния път за Има Такъв Народ, в този момент за Политическа партия. Възторгът, в който изпадат сътрудници от класирането си, моят прочит е различен - народът съумя да изгони мутрите от Народното събрание. Вместо да идат, те си потеглиха, с това ще приключа коментара си за тях. Това, че влиза Възраждане, също би трябвало да им приказва ", съобщи Борисов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР