Достоверният типстър Минг-Чи Куо, известен с точната си информация относно

...
Достоверният типстър Минг-Чи Куо, известен с точната си информация относно
Коментари Харесай

Следващото поколение AirPods ще има „очи“

Достоверният типстър Минг-Чи Куо, прочут с точната си информация по отношение на новите устройствата на Apple, заяви, че компанията ще добави инфрачервени камери към AirPods, вградени във всяка слушалка.

Що се отнася до предназначението им, те ще са нужни не за правене на фотоси, а за възстановяване на звука. Предполага се, че това ще бъдат IR-сензори, сходни на тези, употребявани в системата Face ID на iPhone.

С прибавянето на “очи “ се чака AirPods да получат нови жестове за ръководство, по-добро пространствено аудио и усъвършенствано взаимоотношение с Vision Pro и бъдещите очила на Apple. Например, в случай че консуматор завърти главата си в избрана посока, до момента в който гледа AR-филм, звукът в новите AirPods ще бъде интензивен в тази посока, с цел да се сътвори чувство за пространство към тях.

Пускането на такива слушалки ще се състои през 2026 година, а Foxconn ще стане снабдител на съставените елементи, отбелязва източникът. Възможно е новата функционалност да е налична единствено за AirPods Pro.

Припомняме, че AirPods Pro също ще разреши взаимоотношение със Siri посредством кимване на главата, усъвършенствана гласова изолираност и шумопотискане, което доста ще усили качеството на възпроизвежданото аудио..

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР