Достигането до полуфиналите на Sofia Open гарантира и вече официално

...
Достигането до полуфиналите на Sofia Open гарантира и вече официално
Коментари Харесай

Победите в София изпратиха Музети и Руне на Финалите в Милано


Достигането до полуфиналите на Sofia Open подсигурява и към този момент публично присъединяване на Лоренцо Музети и Холгер Руне на Финалите на идващото потомство, които още веднъж ще се проведат в Милано сред 8 и 12 ноември.

Италианецът и норвежецът се трансформират в четвъртия и петия тенисист, които ще играят в шампионата на осемте най-хубави до 21 години в два следващи сезона. Преди това същото сториха Андрей Рубльов, Алекс де Минор и Франсис Тиафо. ”

„ За мен беше цел през тази година да играя още веднъж пред домашна аудитория и да бъда по-добър тенисист по отношение на предходната година и да опитам да подвигна трофея. Щастлив съм, че се класирах за този в действителност значим шампионат, благополучен съм. Винаги е особено да играеш в своята татковина, тъй че се надявам публиката да увеличи възможностите ми за купа “, разяснява Музети.

За Руне също класирането е значим миг и знак за положителния му сезон. „ Това е чудесна стъпка. Когато го постигаш, значи си имал страхотна година. Много съм благополучен да вземам участие още веднъж. Турнирът е страховит. Един от най-забавните за годината. “

Към момента за Милано обезпечено място имат още първенците от 2021 Карлос Алкарас и от 2019 Яник Синер, само че при тях по-вероятно наподобява да пропуснат конкуренцията. Испанецът има несъмнено място на Финалите на АТР в Торино, а Синер също е с шансове да бъде измежду осемте най-хубави за 2022-а.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР