Доставките на смартфони в Китай са нараснали с 6,5% на

...
Доставките на смартфони в Китай са нараснали с 6,5% на
Коментари Харесай

Доставките на смартфони в Китай достигат 69,3 млн. единици за първото тримесечие на годината

Доставките на смарт телефони в Китай са нарастнали с 6,5% на годишна база до 69,3 милиона единици през първото тримесечие на 2024 година, демонстрират данни от неотдавнашен отчет на промишлеността.

Въпреки че растежът е подсилен от ниска базова година за съпоставяне, това е второто следващо тримесечие на напредък, което прибавя подтик към възобновяване на пазара, излиза наяве от отчет на световната компания за пазарни изследвания International Data Corporation (IDC).

Пазарът означи по-добри от предстоящите данни за доставки, движени основно от мощния напредък на Honor и Huawei. Празнуването на Лунната Нова година също подтиква настроенията за извършване на покупки и търсенето на устройства от невисок до междинен клас.

Докладът на IDC също по този начин показва, че сгъваемите устройства означават непрекъснат и забележителен растеж през тази година. Общият растеж на пазара във връзка с сгъваемите устройства през първото тримесечие набъбна с 83% на годишна база, записвайки замайващ размер на доставките от 1,86 милиона единици.

Популяризирането на изкуствен интелект и въздействието на сгъваемите артикули разрешиха на доставчиците на смарт телефони с Android да се разграничат още повече от Apple, привличайки нараснал интерес от страна на китайските консуматори.

Източник: Bulgarian.cri.cn

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед50256Проф. Нако Стефанов за трагичната орис на България в новите геополитически реалностиАлтернативен Поглед33288Проф. Нако Стефанов: " Преход към многополярност и образуване на нов международен ред " Алтернативен Поглед70633„ ЛЕВИЦАТА! “ показа водачите си на листи за двата типа избори на 9 юниАлтернативен Поглед34418Проф. Боян Дуранкев: Очакванията за огромна политическа смяна надали ще се сбъднатАлтернативен Поглед35483Проф. Боян Дуранкев: Желаят ли българите да влезнат в еврозоната или ще бъдат натикани в тази еврокошара!?Алтернативен Поглед132963Проф. Николай Витанов: Харков ще бъде обграден от съветската войска и ще бъде високомерен за 100 дниАлтернативен Поглед92147Ген. Димитър Шивиков: В обединението на искащите на Макрон ще бъдат натикани страните от соцлагераАлтернативен Поглед85220Полк. Николай Марков за патогенните процеси в Европейски Съюз и за превръщането му във федерацияАлтернативен Поглед76307Мартин Карбовски: Нашето изменничество към руснаците е едно от най-отвратителните групови исторически изменничества Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР