Доставките на системи и снаряди за противовъздушна отбрана от западни

...
Доставките на системи и снаряди за противовъздушна отбрана от западни
Коментари Харесай

Доставките на системи за ПВО са критични за Украйна, притесняват се експертите от ISW

Доставките на системи и снаряди за противовъздушна защита от западни сътрудници остават сериозни за защитата на Украйна на фона на продължаващите опити на съветските войски да се приспособяват към актуалните качества на военните на Киев. Това се споделя в отчет на основания във Вашингтон Институт за проучване на войната (ISW), съобщава РБК-Украйна.

Анализаторите на ISW пресмятат, че съветските и украинските сили сега са ангажирани в тактическа и софтуерна конкуренция за офанзивно и отбранително обмисляне, като и двете страни непрестанно опитват, приспособяват своите удари на далечни дистанции и модернизират противовъздушната защита, написа " Фокус ".

Освен това западните системи за Противовъздушна отбрана и доставката на противовъздушни ракетни системи за Украйна в кратковременен до средносрочен проект също са значими за отбраната на възходящата отбранителна промишленост на страната, защото съветските сили не престават да нанасят удари по индустриални цели на нейна територия.

След поредност от масирани съветски удари украинският външен министър Дмитрий Кулеба прикани западните страни да ускорят доставките на системи за Противовъздушна отбрана и муниции, както и да обезпечат на страната бойни дронове и ракети с огромен обхват.

Призиви за поддръжка и подсилване на украинската Противовъздушна отбрана се чуха и в доста европейски столици. Полският външен министър, по-специално, предложи страните сътрудници и съдружниците също, в отговор на обстрела на Украйна, да засилят глобите против Руската федерация и да трансферират ракети с огромен обхват на военните на Киев, напомня организацията.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР