Доставката на въоръжение и боеприпаси винаги носи риск за доставящата

...
Доставката на въоръжение и боеприпаси винаги носи риск за доставящата
Коментари Харесай

Бивш министър на отбраната: Предоставянето на въоръжение носи риск за доставящата страна

Доставката на въоръжение и муниции постоянно носи риск за доставящата страна. Необходимо е тя и маршрутът да бъдат готови доста точно. Tова заяви бившият министър на защитата Ангел Найденов  Ангел Найденов Ангел Найденов е препоръчан за министър на защитата.   Найденов е определен за национален в ефира на " Денят ON AIR ". 

По думите му имаме какво да дадем на Украйна и можем да им го дадем. 

" Министерството на защитата би трябвало да организира диалози с НАТО за търсене на разновидности за заместващи или компенсиращи оръжейни платформи или даването на аналогична на тази техника ", разясни той. 

Според Найденов от началото на войната е минало прекалено много време и въоръжението, което НАТО може да ни даде, към този момент е изпратено на различен.

Бившият министър акцентира още, че не вижда причина да се прави връзка сред разноските за превъоръжаване и рационализация на армията и обществените заплащания. 

" Този конфликт е допустимо най-порочният, по който може да тръгне един политик. Неуместно и ненужно е. До средата на идната година или в края ѝ МиГ-овете би трябвало да бъдат приземени, а ние да търсим своя суверенитет ", установи той. 

Найденов е на мнение, че има редица доказателства, че разновидността да придобием  употребяваните F-16 е по-добрият вид. 

В студиото на Bulgaria ON AIR бившият министър на защитата не пропусна да разяснява и ракетния удар против Полша, при който починаха двама души.

" От самото начало на бойните дейности в Украйна се показват опасения за вероятен инцидент  ", напомни гостът.

Той цитира първичните данни, съгласно които ракетата е точно украинска. Около това мнение се сплотяват и международните водачи.

" Член 4 на НАТО до момента е задействан 7 пъти. За последен път е задействан по искане на България и други 7 страни членки в първия ден от войната в Украйна. Член 5 е бил задействан единствено един път - след терористичната офанзива против кулите близнаци на 11 септември ", заключи той. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР