Доставчикът на мрежови продукти за крайни потребители и бизнес клиенти

...
Доставчикът на мрежови продукти за крайни потребители и бизнес клиенти
Коментари Харесай

Archer C5 – безжичен рутер от ново поколение за нуждите на всеки потребител

Доставчикът на мрежови артикули за крайни консуматори и бизнес клиенти – TP-Link - пуска на българския пазар Archer C5, ново потомство двубандов рутер, който обезпечава по-голямо покритие и мощност на сигнала и е наличен за всеки бюджет.

Двубaндовата технология обезпечава безжична скорост до 1.2Gbps в двете честотни ленти - 300Mbps в тази от 2.4GHz и 867Mbps за 5GHz - което разрешава HD стрийминг без спирания, онлайн игри и други приложения, които изискват натоварен трафик. Освен това, Gigabit връзката и четирите външни антени са основани на съвременна технология и оферират оптималната продуктивност и оптимално покритие във всеки ъгъл на дома или офиса, което разрешава на устройствата да се свързват безпроблемно между тях и да имат достъп до интернет от всяко място. Archer C5 има вграден USB 2.0 порт с поддръжка за 3G/4G модем, с цел да се подсигурява непрекъсната връзка. Устройството предлага гигабитна съгласуваност посредством 1 WAN порт от 1000Mbps и 4 LAN врата от 1000Mbps за трансфер с ултра бързи скорости. Рутерът има благонадежден антивирус и алтернатива за наставнически надзор, посредством която родителите могат да лимитират достъпа на децата до несъответствуващи уеб сайтове или да лимитират времето им в интернет.

“Тази година лансираме Archer C5, повсеместен, постоянен и бърз двубандов маршрутизатор на TP-Link за непрекъснати връзки, предопределен за другите видове консуматори. Устройството е уместно както за прилагане в домашни условия, по този начин и за корпоративни цели. Archer C5 има общоприети функционалности, които са доста потребни както за домашни интензивности, по този начин и за компании и предприятия , които имат няколко офиса и държат на взаимосвързаност. Този модел рутер е комфортен за снабдители на интернет услуги, които желаят персонализирани и профилирани функционалности с елементарно дистанционно управление или за по едно и също време даване на голям брой услуги.”, разяснява Анна Чакърова, Business Developement Manager в TP-Link България.

Archer C5 е разполагаем в партньорската мрежа на цени от 103.90 лева с Данък добавена стойност.
Източник: pcworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР