Прочетете още: Google спира родителския контрол в Chrome, новите опции

...
Прочетете още: Google спира родителския контрол в Chrome, новите опции
Коментари Харесай

Как завинаги да изключим звука на уебсайт в Google Chrome








Прочетете още: Гугъл стопира родителския надзор в Chrome, новите варианти ще бъдат пуснати по-късно тази година

Досадните автоматизирано пускащи се видео клипове към момента може да се появяват, само че Chrome 64 подсигурява, че към този момент няма да се постанова да ги слушате. Новата версия на браузъра ще разреши звука на даден уебсайт да се изключи за непрекъснато, тъй че даже видеото да започва, то няма да ви стряска с извънредно мощен тон.

Освен това Гугъл Chrome 64 идва с добър ad blocker, който автоматизирано пречи на нежеланите реклами да се появяват или да ви пренасочват към различен уебсайт в мрежата. Но също по този начин браузърът предлага и самостоятелни настройки за всеки обособен уебсайт, тъй че да имате по-голям надзор на това какво демонстрира медията.

Разбира се, не е наложително новата алтернатива да блокира видеото - то ще стартира, само че автоматизирано ще му бъде спрян звука. Понякога обаче Chrome съумява да блокира някои изкачищи видео клипове (които се появяват в дадена статия), а други наподобява без проблем преминат през отбраните.

В допълнение новият Chrome ще стопира рекламите, които пренасочват към друга локация, и ще уведомява потребителите за желанието за препращане. В идната версия на браузъра, Chrome 65, линковете, които отварят мечтаната дестинация в нов прозорец – а по-късно пренасочват от актуалната страница към нов нежелателен уебсайт – също ще бъдат блокирани и потребителите още веднъж ще бъдат уведомявани.

Най-общо рекламите могат да бъдат заглушавани като се натисне X в горния ъгъл на рекламата или блокирани като се избере i признакът, който се появява. А напълно скоро потребителите на Microsoft ще могат да изтриват търсенията от своята история, с цел да улеснят ръководството на показваните реклами.
Източник: pcworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР