Достатъчни са около 20 секунди и покривът потъва в задната част

...
Достатъчни са около 20 секунди и
покривът потъва в задната част
Коментари Харесай

Mercedes-AMG S63 Cabrio от Vilner Design

„ Достатъчни са към 20 секунди и покривът потъва в задната част на автомобила. Доста по-малко време отнема преценката, дали ви харесва това,което гюрукът разкрива “, споделя Атанас Вилнер. „ Понякога са ви нужни и по-малко от 3,9 секунди, с цел да си създадете мнение. По-малко от тези 3,9 секунди, за които колата подвига 100 “.

В случая обаче, преценката на салона от страна на Вилнер, лишава повече време, защото той не го следи единствено, като ползвател, само че и като актьор. „ Серийните изпълнения на Mercedes за S-Class несъмнено са достойни за ранга на колата, само че понякога малки промени, могат да придадат изцяло ново лъчение, да създадат изцяло нова атмосфера “, допълва Вилнер.

Vilner Design избират точно метода на умерената индивидуализация за този S63. Екипът резервира централните кожени секции на спортните седалки, като изработва нови страници от фина кафява кожа с перфорация. Тя прелива през лумбалната област на облегалките, създавайки хомогенно лъчение. Контрастните шевове в бяло са положени вълнообразно, което укрепва контраста им по отношение на геометричната ориентировка на заводските тегели по седалките. Същата дизайнерска концепция е продължена и по облицовките на вратите, завършвайки концепцията.

Специално внимание е отделено на самия проект на перфорацията на кожата. Позициите на дупките са съобразени с тези на шевовете, тъй че вторите да не попадат в отворите при съшиването на отделните части в цели елементи. Самата форма на перфорираните групи пък е модерна интерпретация на класическите ромбове, а употребяваната от Vilner Design кожа, е същата, като тази положена от Mercedes-AMG по таблото на автомобила.

Ключът. Производителите често неглижират този детайл от автомобила, което е изключително видно при съответния S63. Стандартната визия на това електронно устройство може да бъде проследена повече от десетилетие обратно, без почти никаква смяна, като само логото на AMG го прави малко по-специално. Vilner Design променят това, като покриват ключа със същата фина, кафява кожа, която е използвана и в салона. Така логото на тунера от Афалтербах изпъква допълнително, и не на последно място, устройството към този момент е много по-приятно и на допир.

Резултатът е жанр, надграждане над проекта на Merc-AMG, без намесата на Вилнер да оспорва истинската. Онези, които видят автомобила със свален гюрук по улиците на Монте Карло, където постоянно се движи той, ще се убедят в това.

„ По-малкото е повече? “ Това предписание не винаги е в действие, с изключение на когато е приложено от Vilner Design. Тогава постоянно важи.

2017 Mercedes-AMG S 63 4MATIC Convertible, 5461 куб.см, битурбо V8, 585 к.с., 900 Нм, 7-ст. автоматизирана MCT, двойно предаване, 2235кг.

Източник: www.vilner.eu
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР