Доста тежък и важен мач очаква Пирин тази неделя, според

...
Доста тежък и важен мач очаква Пирин тази неделя, според
Коментари Харесай

Радуканов: Чака ни тежък мач без важни наши играчи

Доста тежък и значим мач чака Пирин тази неделя, съгласно старши треньора на "орлетата " Милен Радуканов. Благоевградчани домакинстват на Витоша Бистрица в битка за доста значими три точки.

"Гостите са един добър тим, воден от отлични треньори. Това, че нямат точки ги освобождава душевен, като за тях е ясно защо ще се борят от тук до края. При нас напрежението е по-голямо предвид на поставената цел ", изясни Радуканов.

За Пирин в този мач присъединяване няма да могат да вземат Костадин Ничев, както и Ивайло Тодоров, който е със подозрение за счупена кост. Под сериозен въпрос са още Манол Чапов и Тодор Траянов.

"Имаме проблеми от към изчезнали състезатели. Групата ни е дребна, като за присъединяване на младеж като титуляр ще взимаме решение след последната подготовка ", изясни експертът, само че добави, че е удовлетворен от младите момчета.

"Доволен съм от младите състезатели. Показаха голямо израстване в последните шест месеца. В съвършен вид, те трябваше да влизат в игра в една по-спокойна конюнктура, само че в случай че се наложи, ще се оправят и в сериозните борби, които занапред предстоят ", сподели още Радуканов.

Пирин и Витоша играят в неделя от 15:00 на стадион "Христо Ботев ", а цената на билет за мача остава 6 лв., колкото е обичайно от началото на сезона.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР