Доста се коментира зимната селекция на Левски. Мнозина очакваха с

...
Доста се коментира зимната селекция на Левски. Мнозина очакваха с
Коментари Харесай

Зимната селекция донесе 12 точки на Левски

Доста се разяснява зимната селекция на Левски. Мнозина чакаха с неспокойствие ходовете на Станимир Стоилов, с цел да видят дали ще успее да попълни тима по този начин, както чакаха - на ниска цена, само че качествено. Мнозина пък бързаха да го упрекнат, че е прекалил с чужденците за сметка на родните играчи. Той взе единствено двама такива - Илиян Стефанов и Филип Кръстев. Останалите четирима са чужденци. До този миг обаче Мъри, както и най-големите му критици, не могат да кажат и копче против селекцията, която направи. Новите попълнения спомогнаха на Левски да завоюва 12 точки от 18 вероятни от изиграните до момента кръгове напролет. Тук слагаме настрани равенството с ЦСКА, в което поради атмосферните условия, " сините " не съумяха да се разпрострат, както го направиха в останалите мачове като се изключи второто полувреме в Разград. Ще обърнем обаче внимание най-много на представянето на офанзивните играчи, нищо че и в отбраната има съществено стабилизиране с Цунами и Сундберг.
 Филип Кръстев може да остане в Левски
Филип Кръстев може да остане в Левски

Халфът играе чартърен на " Герена " от белгийския Ломел, а правата му се държат от Сити Груп

Филип Кръстев вкара за успеха над Локо Пд с 2:1, Уелтън затвърди трите точки с ФК ЦСКА 1948. Илиян Стефанов стана воин при триумфа над Локомотив Сф с 1:0. А в Благоевград головата му сметка се усили с още две попадения - 3 гола за 4 мача! Там се разписа и Уелтън. В Благоевград новите записаха и първи асистенции. Кръстев подаде на Уелтън преди да вкара за 1:0, а по-късно бразилецът стана съавтор на второто попадение на Стефанов.

Прави усещане, че единствено двама от останалите играчи, които е привличал на " Герена ", са успявали да започват с голове в елита. Това са Жеан Карлос и Еньо Кръстовчев. При Тасевски и Бардон нещата се случиха във втората среща. Джайеоба се отпуши на четвъртия път, а Сърмов и Жоазиньо в шестия. На Мирослав Иванов му трябваха осем мача, а на Зе Соарес - цели девет.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР