Доста приказки се изговориха от Възраждане, които определено нямат нищо

...
Доста приказки се изговориха от Възраждане, които определено нямат нищо
Коментари Харесай

Филип Попов: Възраждане заедно с ГЕРБ, ДПС и ИТН хвърлиха държавата в хаос


" Доста приказки се изговориха от " Възраждане ", които несъмнено нямат нищо общо с действителността, тезите им са ясни. Видяхме ги какво могат - дружно с ГЕРБ, Движение за права и свободи и " ИТН " смъкнаха този кабинет и хвърлиха страната в безпорядък. " Това съобщи заместник-председателят на парламентарната група на „ Българска социалистическа партия за България” Филип Попов в ефира на Nova News.

" Президентът беше повдигнат и подсилен точно от Българска социалистическа партия, персонално от ръководителя на партията. За страдание обаче след неговия избор се видя, че тезисите му значително се припокриват с тези на Бойко Борисов. И цялото му деяние до този миг сподели едно присъединение към новосформираната обединението в Народното събрание, а последните съвещания по-скоро бяха проформа ", добави Попов за президента Радев и изрази подозрение, че той още веднъж ще включи фрагменти на Българска социалистическа партия в служебния кабинет, само че без да се допита до столетницата, което е най-малкото неточно.

По думите му социалистите са посочили, че са виновни и се борят против корупцията. " Ние желаеме да изведем България от рецесията, в която се намира и част от това е прокарването на обществения бюджет, в който има 23 милиарда лв. за обществени разноски. Това е казус за България и като цяло оценките за нашите министри са изрично позитивни. ", заключи националният представител за целите на социалистическата партия.

" Не успяхме да гласуваме смяната в изборния кодекс, която даваше опция да се гласоподава смесено - на машина или с хартиена бюлетина. В последните избори ние организирахме необятна разяснителна акция за машинното гласоподаване, само че за жалост една част от хората изпитваха боязън и не излязоха да гласоподават ", безапелационен бе Филип Попов по отношение на предлагането на левицата за смесено гласоподаване.

Социалистът съобщи, че главната цел на Българска социалистическа партия в идната акция ще бъде да стигнат до всеки един български жител, с цел да обяснят какво фактически са създали за хората по време на ръководството през последните няколко месеца. " Успяхме да изведем България от рецесията до този миг, само че за жалост нямаме тази опция да преминем през най-тежките тествания в идващите месеци ", добави той.

В умозаключение Филип Попов сподели, че като се изключи Българска социалистическа партия всички останали партии и най-много Има Такъв Народ са посочили, че нямат отговорност и държавническо държание. " Заключение на всички специалисти е, че България в актуалната обстановка на рецесии има доста по-добри стопански индикатори от времето на Бойко Борисов ", приключи той.

Последвайте или харесайте вестник " ДУМА " във ФЕЙСБУК --> <--

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР