Доста постното издание на ВИП Брадър“ от 2016-а година завърши

...
Доста постното издание на ВИП Брадър“ от 2016-а година завърши
Коментари Харесай

Прокълнатият ВИП Брадър 2016: Смърт, затвор и дрога

Доста постното издание на „ ВИП Брадър “ от 2016-а година приключи с победа на устатата журналистка Миглена Ангелова, за което през днешния ден си спомнят единствено малко на брой изключително отдадени телевизионни фенове. Шоуто обаче ще остане в историята с друго – ужасяващата поличба, която тегне над участниците, удостоверила се в събота със гибелта на артиста Христо Живков – третият участник в предаването, предал Богу дух без време.

Първи, единствено няколко месеца след края на предаването, умря симпатягата Роро Кавалджиев. Едва на 40 години той беше покосен от мистериозна зараза, пипната на остров Бали и умря в страдания във ВМА за броени часове.

Миналата година си отиде и най-известният български „ дребен човек “ – Георги Софкин. Светският лъв умря в бедност, като в последните години от живота си се устояваше с милостиня и пропиваше дребното останали му средства.

Целувката на гибелта – Ники Кънчев с Роро, който ще почине единствено след няколко месеца и Алекс Сърчаджиева, която ще остане вдовица с дете на ръце

Христо Живков ни напусна оня ден едвам на 48 след по-малко от година битка с подъл рак. Актьорът умря безусловно дни преди да стартира фотосите на втората част на „ Страстите Христови “ на Мел Гибсън, с който към този момент имаше подписан контракт.

Зловеща орис имат и още куп други участници, отпред с тв водещата Деси Цонева, която трагично загуби татко си – Митко Цонев. Пъпеша си отиде от тежък инсулт на 56.

Други две звезди – Жана Бергендорф и Явор Бахаров, също го закъсаха доста след присъединяване си в Брадъра, въпреки и по своя виновност. Арести за опиати, кавги и провал на кариерата унищожиха двете млади очаквания на родния шоубизнес. Братът на Захари Бахаров безусловно преди дни за следващ път беше хванат да кара с дрога и евентуално го чака ефикасна присъда и няколко години зад решетките.

Дори победителката Миглена Ангелова тотално изчезна от ефира и от едно от най-разпознаваемите лица в родния шоубизнес през днешния ден е тиха стопанка и преждевременна пенсионерка, въпреки да е едвам на 57.

Кошмарът не подмина и екипа на предаването. Водещата Алекс Сърчаджиева остана млада вдовица през 2019 година, откакто бащата на щерка й – огромният артист Иван Ласкин, стана жертва на демона на алкохола.

Жоро Софкин си отиде в бедност, пропуснат от всички

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР