Доста неща ссме видели и преживели, но досега не бяхме

...
Доста неща ссме видели и преживели, но досега не бяхме
Коментари Харесай

Да живеят Цацаров, Гешев и прокуратурата им! И женките с бурки и белезници!

Доста неща ссме видели и претърпели, само че до момента не бяхме виждали разпитващ - дансаджика с бурка. Служебна бурка. Само очичките й се виждаха на момата под черния плат, до момента в който разпитваше задържаната кметица на Младост. Часове наред, както се поставя на една уважаваща себе си власт. Десислава Иванчева, бе задържана зрелищно, пред очите на десетки смаяви жители. За задачата напълно вярно бе блокирана половин София. Затръствания, сирени, качулки въоръжени до зъби. Браво.
Някои допуснаха, че се снима филм за атентата против Търговския център в Ню Йорк. Верно хажсът беше съкщият, само че в небето не се мяркаха самолети с терористи…

Съмненията бързо бяха разсеяни откакто на сцената се появиха шефът на Специализираната прокуратура Иван Гешев и командваните от него звена, елементи, отряди и спецподразделения. Момчетата и техният водач дадоха всичко от себе си. Получи се същински театър от огромен мащаб. С подобен началник, правилен почитател на Цацаров, няма по какъв начин да е другояче. Надминати бяха ненадминатите акции на Цветан Цветанов. Учениците надминаха своя преподавател. Мило е.

Слава богу, че от ГЕРБ и прокуратурата се сетиха да пратят по тв студията всичките трима остарели врагове на кметицата на „ Младост “ с цел да кажат истината за нея. Честно и намерено. Защото, нали, няма по какъв начин някой да завоюва избори против ГЕРБ и да е чист. Няма подобен случай няма и да има. Дума е дадена.

Ако наш нервира управлението – бум-бум и готово. Ако е външен – отново бум-бум, само че посредством ДАНС, прокурори и данъчни. Някои считат тез способи за недемократични. Помислете, обаче, по какъв начин народецът да бъде теоретичен да си знае мястото? Как да се изясни на всякакви предприемачи и отворковци, че страната е мощна и като им се стовари… Затова са и тези подиуми по улиците – да се онагледи теорията. Просто измислено, само че гениално! Браво вратлета!

Някакви мамини синчета и момиченца вият в мрежата като пожарни: полицейско принуждение, институционална рецесия, тирания! Не, ред и сигурност е. Стабилност.

Сега… Чух гласове, че шефът на спецпрокуратурата Иван Гешев се държал и приличал на Ягода и Ежов, момчетата на Сталин и Ернст Лауц – прокурорът на Хитлер. Мисля, че е прекомерно. Първо, Ягода е бил с мустак, Ежов се е женил за еврейка журналистка, а Лауц е имал коса. Вярно и Гешев има брачна половинка, само че тя не е еврейка и е международен рекордьор по бързо довеждане докрай на висши образования. Наистина.

Така, че не по този метод с Гешев. Човекът си има проблем и той се споделя Борислав Сарафов – би трябвало да го пребори за мястото на Цацаров. И по какъв начин, в случай че не с проява на съблюдаване на човешките прави. Такива са някои фрагменти на Школата в Симеоново. Не иронизираме – възхищаваме се.



Дансаджийка с бурка вежливо кани Иванчева да се настани комфортно в служебна кола на службите...


Снимка: БГНЕС

Главният прокурор Цацаров и дългата му ръка Гешев са хора, известни със своята праволинейност, непоквареност и самостоятелност от Бойко Борисов и Делян Пеевски. Последното подчертаваме дебело. Това са стълбовете на справедливостта.

Десислва Иванчева е зложелател на народа! Ако рекат, проверяващите ще открият под дюшека й хероин, а в мазето контрабандни цигари. Но не на „ Булгартабак “, несъмнено. Не са рекли – не са намерили. Правят го за богатството на всички българи и разцвета на Родината! Истински патриоти!

Да живее Цацаров – рицарят на истината и закона!

Да живее Гешев – оръженосецът на рицаря на истината и закона!

Да живеят дансаджии и най-много тези с бурки!

Да живее и пребъде във вековете делото на вожда и учителя на българския народ Бойко Борисов!

Да крепне и процъвтява Делян Пеевски – индивидът, който промени България!

Да живее и Деската Атанасова от Русье, която към този момент пее в телевизионни шоута! Тази велика жена изрече паметната фраза след ареста на Иванчева: „ ДСБ, Кадиев, Зелените, имате ли коментар за фризьорката с белезниците? Licht! Mehr Licht! “ Така рекло Десьиту. Нашето Десьи…

Да живеят медиите на Шиши - царството на свободното слово!

Призоваваме всички българи на спонтанни манифестации в поддръжка на прокуратурата и кабинета. Чрез показни арести, белезници и качулки – към цялостна победа на демокрацията! И пишете до медиите, пишете, с цел да се види и чуе националната обич.

Верни почитатели на Цацаров, Гешев, Пеевски, Борисов и Цветанов, поискали анонимност. Между тях и неколцина анонимни аклохолици.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР