Доста интересна художествена картинка се появи в профила на във

...
Доста интересна художествена картинка се появи в профила на във
Коментари Харесай

Любопитна карикатура се появи в профила на Васил Божков

 Доста забавна художествена картинка се появи в профила на във фейсбук.

Авторът на карикатурата е изобразил пет персони (четирима мъже и една жена), които са застанали един до различен на плаж. До петте персони е изработен огромен песъчлив палат. 

Лицата на петте персони съвсем не се виждат, само че по присъщи черти по техните тела може да се разграничи кои са те. Започваме от дясно наляво. Застанал е мъж, с много изострен нос, който носи костюм. Отзад на костюма му написа " I love Сорос ". До него е застанал невисок мъж, който носи очила. На главата си има фес. До него, в средата, е разположен висок мъж, гол до кръста, с татуировка на гърба - " No mercy ".

Любопитното в тази ситуация е, че мъжът с феса слага пачка с пари в задния джоб на дънките на голия мъж. Последните две персона са мъж и жена. Мъжът вместо глава има тиква, с къси е и е обул чехли за плаж. Той с дясната си ръка опипва задните елементи на дамата. Лицето на дамата, апропо, е най-открито от всичките такива на героите в тази картинка.

Авторът е присъединил най-известния знак на Съединени американски щати - Чичо Сам. Той е показан като техен кукловод.

Погледите на петте персони са вперени към морето, където на бял кон идва мъж. Той вместо глава има череп. Пуши и пура. На едната си ръка носи знаме, на което е изобразено цифрата 15.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР