Доста години минаха откакто Теди Кацарова беше на крилете на

...
Доста години минаха откакто Теди Кацарова беше на крилете на
Коментари Харесай

Теди Кацарова крие гадже

Доста години минаха откогато Теди Кацарова беше на крилете на любовта с гръцкото си гадже Димитрис Папавасилио, а преди този момент пък имаше брак с финландеца Макс Холм. С днешна дата чаровната брюнетка пази персоналния си живот надалеч от светлините на прожекторите и несъмнено не е сама.

Пред HotNews Кацарова удостовери, че си има половинка, само че избира да не обявява връзката си, която явно не е от през вчерашния ден. "През годините се убедих, че несъмнено щастието обича тишината. Не желая да приказвам за персоналния си живот обществено, тъй като по-късно се постанова да чета всевъзможни гадости за себе си ", откровена е певицата.

Родни папараци тези дни се пробваха да доближат до новия й другар, като излъчиха в предаване на бТВ фрагменти, на които се вижда по какъв начин изпълнителката се качва на такси в компанията на чужд мъж. Уви обаче, това не е новият мъж на звездата от последното издание на "Маскираният артист ". Наши източници обясниха, че това е коафьорът Даниел Младенов, с който Теди е неразделна още от 8 клас. Двамата са най-хубави другари, като в предишното това беше и нейния първи хореограф.



С Дани са другари от възпитаници, само че чак в този момент ги обвързаха като гаджета.

В професионален проект Теди може да се похвали с ново начинание, друго от музикалните й изяви. Дъщерята на Силвия Кацарова стартира да води кулинарен блок с фитнес треньорът Владислав Хаджиперев, с който тя съумя да извая супер тяло. Рубриката им ще бъде част от нов YouTube канал, в който тандема ще готви здравословно и ще дава препоръки свързани със спорта и питателните режими. Дебютът им като влогъри ще бъде още тази събота, 13 февруари.

Около пандемията, Теди може да се похвали и с нов музикален план, който е кавър на един от най-големите шлагери на Мадона - Expess Yourself. Парчето, което е осъществено с Деян Соло от Deep Zone Project към този момент се радва на огромен триумф и е включено в няколко компилации, откакто огромният съветски лейбъл Which Bottle демонстрира интерес към плана. Хаус версията на ретро класиката ще има и видеоклип, чиято международна премиера е планувана за 5 март.

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР