Доста филмови продукции изпитваха проблеми (и продължават да го правят)

...
Доста филмови продукции изпитваха проблеми (и продължават да го правят)
Коментари Харесай

Поредното отлагане на Мисията невъзможна

Доста кино продукции изпитваха проблеми (и не престават да го правят) през последните две години поради пандемията.

Двата последващи кино лентата за " Мисията невъзможна ", които ще са под номер седем и осем, не вършат изключение. Интересното при тях е, че концепцията на Том Круз и екипът му са да бъдат снимани един след различен.

Което ще значи, че сред излизането им ще има единствено към една година разлика, а не като в този момент - " Мисията невъзможна: Разпад " потегли по кината през 2018 година Плановете бяха да забележим " Мисията невъзможна 7 " този септември, само че ще би трябвало да изчакаме още.

От The Hollywood Reporter разбираме, че Paramount са взели решение да изместят премиерната дата за следващ път. В последна сметка,  " Мисията невъзможна 7 " би трябвало да се завърти по кината през юли 2023 година

Което значи, несъмнено, че " Мисията невъзможна 8 " също търпи смяна в премиерната дата. От юли 2023 година филмът се измества за юни 2024 година

Силно се надяваме, че тези разбърквания ще се окажат последни, тъй като чакаме с неспокойствие да забележим нова доза от същинските каскади на Том Круз.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР