Доста е трудно двама възрастни да съществуват на една и

...
Доста е трудно двама възрастни да съществуват на една и
Коментари Харесай

Защо връзките се провалят - 5 навика, които водят до разпад

Доста е мъчно двама възрастни да съществуват на една и съща територия. Неизбежно пораждат спорове и недоразумения. Навиците на другите са досадни и могат да доведат до дефинитивна разлъка, без значение какви са били възприятията и на двамата.
1.       Прекалено мощна връзка
Двама души незабелязано се трансформират в едно цяло, наречено „ ние “. Това създание има същите мисли, действия, цели и даже облекла. Когато сътрудниците не са дружно денем, те непрекъснато приказват по телефона. Освен това диалогът е лишен от осведомително наличие, той е планиран да поддържа невидимата „ пъпна шнур “. Съпрузите не могат да почиват или да се забавляват без сродната си душа и всички дейности се правят с взор върху обичания.
Така се държат доста млади двойки. Липсата на опит, романтика, младост води до допускане на такива неточности. Добре е, в случай че връзката се развива в позитивен аспект, в противоположен случай можете да получите сериозна психическа контузия, в случай че някой от съпрузите реши да приключи връзката. Всяка персона би трябвало да има самостоятелно пространство и свободно време.
 Мъжете от тези три зодии са същински призрачен сън за дамите Мъжете от тези три зодии са същински призрачен сън за дамите
Те, по принцип, са очарователни, само че първоначално, в случай че стартират да се съмняват в избора си, могат да се трансфорат в същински чудовища......
2.       Липса на личностно развиване
След като са получили мечтаното фамилно благополучие, двойките се успокояват и стартират да мързелуват. Те се интересуват единствено от фамилния живот и свободното време. Животът на 80% от двойките се състои от ежедневни неща - вечери в стеснен кръг, почивки с близки другари, работа, домашен отговорности, летни ваканции. Скучното битие ви кара да търсите нещо ново и извънредно в профил.
3.       Скрити искания
Не си коства да се премълчават претенциите и недоволствата. Те бързо се натрупват и унищожават даже наразрушим съюз. Понякога е задоволително да говорите с обичания, с цел да премахнете недоразумението. Трябва да се научим да споделяме своите усеща и прекарвания.
4.       Липса на внимание
 Как отмъщаваш съгласно зодията Как отмъщаваш съгласно зодията
Хората, които са родени под другите зодиакални значи, отвръщат по друг метод на ударите против себе си. Една резервират самооблада...
Работата, децата и всекидневието лишават цялото им свободно време, само че няма задоволително време за обичания човек. Заетостта води до неприятни последствия и даже до разлъка. Страстта последователно избледнява и потребността от фамилиарност понижава.
5.       Не се грижите за себе си
Удобната пижама и опънатите панталони убиват пристрастеността. Невъзможно е да обичаш странното, недодялано създание с мръсна тениска и спортни панталони, които са се настанили край вас. Жените се грижат за себе си не поради мъжете, а с цел да се усещат уверени в своята прелест, това не трябва да се не помни. Важно е да продължите да се грижите за външния си тип - да купувате красиви облекла, да вършиме маникюр и коса.
Ако ревизирате държанието и навиците си в точния момент, можете да спасите и укрепите всяка връзка.
 

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР