Доста често Райън Рейнолдс и съпругата му Блейк Лайвли се

...
Доста често Райън Рейнолдс и съпругата му Блейк Лайвли се
Коментари Харесай

Шегичките секнаха: Райън Рейнолдс гушна Лайвли

Доста постоянно Райън Рейнолдс и брачната половинка му Блейк Лайвли се майтапят един с различен в обществените мрежи. Но този път артистът разгласява на страницата си в Instagram покъртителен кадър, на който е уловен благополучен миг на двамата съпрузи.

Снимката незабавно събра голям брой лайкове. В момента двамата са в Хърватия, където Рейнолдс се снима в реклама. Преди него в по-ранен пост, Рейнолдс пусна смешен промоклип, с който „ подгрява “ аудиторията за появяването на идния филм Pokemon: Детектив Пикачу, в който озвучава основния персонаж.

Видеото, поместено на канала на Рейнолдс в YouTube, демонстрира по какъв начин разнородни покемони, измежду които Чаризард, Ийви, Джиглипъф, Сайдък и Скуиртъл, се явяват на прослушване за кино лентата.

Всеки от тях театралничи пред камера, демонстрирайки присъщите си черти или неповторимите си сили. Клипът съдържа и подиуми от кино лентата Pokemon: Детектив Пикачу, в който основният воин приказва с гласа на Райън Рейнолдс.

Коментарът на Лайвли към него бе: „ Не мога да очаквам, до момента в който този филм излезе “, на което брачният партньор й се майтапи: „ Това е най-хубавата фантастика, която съм виждал. “ Шегичките сред двамата съпрузи бързо бяха оценени от почитателите с над 10 хиляди лайкове.

tialoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР