Доскорошният зам.-кмет на пловдивския район Западен Димитър Караилиев стана директор

...
Доскорошният зам.-кмет на пловдивския район Западен Димитър Караилиев стана директор
Коментари Харесай

Въпреки роднинските гафове: Братът на Чеченеца стана шеф на пазарите в Пловдив

Доскорошният зам.-кмет на пловдивския регион " Западен " Димитър Караилиев стана шеф на предприятието " Общински пазари ". Той е брат на печално известния като  Чеченеца инфлуенсър Петко Караилиев, който след експлоадирането на абсурда със сниманото като куче момче в пловдивски мол, подаде оставка. Тя обаче не беше призната от предходния кмет Димитър Колев и Караилиев остана на поста допреди дни.

След жестоката подигравка в мола, управникът обществено разгласи, че не е поддържал връзка с брат си 15 години и няма по какъв начин да избира роднините си. 

" Петко Караилиев е мой брат, с който обаче не подкрепям контакт повече от 15 години. " Това написа във фейсбук тогава зам.-кметът на пловдивския регион " Западен ".

" Първото, в което ще се заема, е емблемата на Пловдив - Четвъртък пазара. От ремонта му минаха над 10 години и тук-там е много амортизирано, има едни изпокъсани винили, незабавно ще ги махнем ", дава обещание в този момент новият собственик на пазарите.

Предишният шеф на " Общински пазари " Запрян Тодоров беше от първите заменени от новия кметски екип. 

Братът на Димитър Караилиев - Петко, при започване на април дружно с Тошо Куката и Емили Тротинетката снимаха абсурден видеоклип, който след това нажежи обществените мрежи.

Авторите на гаврата развеждаха Д.Д. с вързан за шията колан, като момчето бе принуждавано да лази и имитира придвижвания на куче, да да сяда, да подава лапа, да лае. Тодор Чалъков и Петко Караилиев даваха командите.

След извращението, което възмути цяла България, Чеченеца бе задържан, само че след това пуснат на независимост против 1500 лв. гаранция.  
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР