Доскорошният старши треньор на Ботев (Пловдив) Азрудин Валентич започнна активно

...
Доскорошният старши треньор на Ботев (Пловдив) Азрудин Валентич започнна активно
Коментари Харесай

Валентич - съветник и шеф в Ботев

Доскорошният старши треньор на Ботев (Пловдив) Азрудин Валентич започнна интензивно нова работа в клуба. След отстраняването му от поста, Валентич стана консултант на притежателя Антон Зингаревич. От през днешния ден той ще поеме и функционалностите на уволнения състезателен шеф на Ботев - Дино Диамантопулос.

Самият Диамантопулос към този момент е подал оставката си, като последните дни на работа на " Коматево " е интервалът към втората среща с кипърския АПОЕЛ (Никозия) в шампионата на УЕФА Лига на Конференциите. Конфликтът сред гръцкия шеф и треньора бил извънредно върху футболни аргументи, като двамата имали различия по игровия жанр и подбора на играчи.
 Зингаревич изгони спортния шеф на Ботев (Пд)
Зингаревич изгони спортния шеф на Ботев (Пд)

Задържа се на този пост по-малко от месец

Интересното е, че в този момент Валентич поема работата на напусналия си сътрудник и ще работи в тясно съдействие с другия шеф Иван Крупенин. Валентич ще си вземе няколко дни отмора, само че ще взе участие интензивно в избора на новия треньор, който би трябвало да върне Ботев там, където го желае Зингаревич.

Днес при гостуването на Локомотив (София) в 4-ия кръг канарчетата ще бъдат водени от наставника на втория тим Артур Ованесян.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР