Доскорошният ляв бек на Атлетико Мадрид Филипе Луиш разкри, че

...
Доскорошният ляв бек на Атлетико Мадрид Филипе Луиш разкри, че
Коментари Харесай

Филипе Луиш имал оферти от Ман Сити, Борусия Д и Лион

Доскорошният ляв бек на Атлетико Мадрид Филипе Луиш разкри, че е имал предложения от редица тимове, в които е могъл да продължи кариерата си през това лято. Сред тях са били Манчестър Сити, Борусия (Дортмунд) и Лион. 34-годишният бразилец обаче се завърна в родината си, където облече екипа на Фламенго.

“От януари до март имах оферта от Манчестър Сити, само че нещата пропаднаха. Получих позвъняване и от Жуниньо Пернамбукано, с цел да отида в Лион, само че му отвърнах, че мога да му дам отговор едвам след Копа Америка. Така те подписаха с някой различен. Имах варианти също и от Турция, Китай и няколко други страни, само че нито една от тях не ми докосна сърцето.
Filipe Luis claims he rejected Man City & Dortmund moves before joining Flamengo https://t.co/6xKksaEfHL #FOOTBALL pic.twitter.com/DNC0rB2heq
— Footy News Media (@FootyNewsMedia) 25 август 2019 година Миналото лято пристигна неуместна оферта от Пари Сен Жермен, която не можех да откажа. Тогава отидох при Атлетико и ги помолих да ме пуснат изключително щом по същото време се съгласиха да се разделят с Габи. Но те ми споделиха “не” и беше невероятно за мен да си потегли, тъй като следователно трябваше да си намерят различен ляв бек, а нямаха задоволително време за това. Не желаех да се карам с Атлетико и по този начин най-после не се стигна до трансфер, макар че офертата беше налице и бях покрай ПСЖ.

В последна сметка, имах 3-4 оферти, върху които да мисля и да направя своя избор. Но виждам, че един клуб ми звъни, след това шефа на друг… описът беше дълъг. Имаше тим, който не можеше да ми заплаща заплатата, след това пък различен не искаше да бъде първенец, тъй че им споделих “чао”! Така че доста неща се случваха и най-после затворих някои доста значими порти като тази на Борусия. Беше доста добра оферта, само че не я усетих със сърцето. Въпреки че съм в положителни взаимоотношения с почитателите им, нямах желанието да кажа: “Искам да отида в Борусия””, показа Луиш пред Globo Esporte.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР