Доскорошният капитан на Дунав (Русе) Мартин Ковачев попиля от критики

...
Доскорошният капитан на Дунав (Русе) Мартин Ковачев попиля от критики
Коментари Харесай

Вече бившият капитан на Дунав съсипа Доктора: Потресен съм от този човек

Доскорошният капитан на Дунав (Русе) Мартин Ковачев попиля от рецензии шефа на клуба доктор Симеон Симеонов. Защитникът неотдавна е футболист на Македония Гьорче Петров.

Изявлението му е шокиращо, защото доста рядко състезател атакува началник, въпреки и към този момент да няма нищо общо с клуба. Обикновено футболистите резервират безмълвие или изричат клишета от сорта: „ За някогашния си отбор няма да кажа нищо неприятно, каквото и да се е случило”.

Ковачев обаче бе повече от изострен пред вестник „ Утро”, където съобщи следното:
" Когато трябваше да получим заплатите за ноември и декември, счетоводителката се обадила да каже на играчите. Аз, Любо Николов и Ахмед Ахмедов обаче не бяхме осведомени. В традицията на Симеонов е да пести от футболистите, които няма да играят повече за тима. Потресен към по какъв начин човек като доктор Симеонов може да постъпва по този метод. Той не зачита ничие достолепие. Симеонов си е настоящ президент на книга и на дело. Пуснал е напред дясната си ръка Огнян Цветанов като пионка и разиграва всички.

Като почитател пристигна на мача с Ботев (Пловдив), преди който стана ясно, че Левски и ЦСКА се интересуват от Ахмедов. След мача обаче качи Ахмедов в колата си, тъй като имаше интерес от неговата продажба. Когато има интерес, е президент на клуба, а когато няма – е почитател. Питайте Ахмедов дали си взе последните заплати и премии”.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР