Доскорошният футболист на Барселона Жереми Матийо очаква с нетърпение сблъсъка

...
Доскорошният футболист на Барселона Жереми Матийо очаква с нетърпение сблъсъка
Коментари Харесай

Бивш футболист на Барса е надъхан да си го върне - ще се радва при гол

Доскорошният футболист на Барселона Жереми Матийо чака с неспокойствие конфликта с каталунците в Шампионската лига в сряда вечер. Бранителят към този момент е част от Спортинг (Лисабон) и се закани, че въпреки да изкара три сезона при “блаугранас”, ще изрази насладата си, в случай че вкара гол. 33-годишният французин е сърдит както на шефовете Джосеп Мария Бартомеу и Роберт Фернандес, по този начин и на предходния треньор Луис Енрике.

“Ще се веселя поради Бартомеу и Фернандес, които се отнасяха неприятно с мен - разяснява Матийо пред TV3. - Освен това изгубих доверие в Енрике, тъй като в края той даже не ми говореше.”

Mathieu recibe al Barça con varias cuentas pendientes https://t.co/LNa1KdXxZI pic.twitter.com/PQpoYlJIfM
— AS (@diarioas) September 26, 2017 Също по този начин бранителят счита, че е станал изкупителна жертва на слабата игра на целия тим в първия четвъртфинал в шампионата пролетта против Ювентус. Тогава испанците получиха три попадения, а Матийо беше изваден още на почивката.

“Всички настояват, че аз съм бил огромният проблем на отбора тогава. Изгледах отново въпросния мач и не мисля по този начин. При гола на Пауло Дибала за 1:0 съм в обстановка едно на едно с Хуан Куадрадо, след което ме преодоляват с подаване. А можеха да попитат какво тогава правеха Хавиер Масчерано или Жерард Пике, само че никой не пита”, сподели още бранителят.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР