Доскорошният фуболист и настоящ ММА боец Даниел Златков се включи

...
Доскорошният фуболист и настоящ ММА боец Даниел Златков се включи
Коментари Харесай

Рожденикът Дани Златков се включи на живо при Гала и каза своята версия за боя

Доскорошният фуболист и сегашен ММА войник Даниел Златков се включи онлайн по лично предпочитание в предаването " На кафе " при Гала и Стефан и разкри своята версия за побоя, в който бе забъркан в събота против неделя пред дискотека в Благоевград.

" Днес отхвърлих да се включа при сътрудниците ви от утринния блок, тъй като имам две дребни деца и по това време се грижа за тях - обличам ги, карам ги на градина. Имаше по какъв начин и жена ми да ме размени, несъмнено. Разочарован и сюрпризиран съм от думите на трите момчета, съвсем всичко бяха неистини. Това беше една общоприета преживелица, защото напоследък почти всякога ми се случва да се пробват да ме предизвикат. Всеки път успвам да се спра, защото съм толерантен човек. Прибираме се от дискотека с жена ми и една наша другарка, аз не мога да пия доста, изпих едно-две дребни напитки за четири часа. Излизаме на открито и виждаме, че две момчета стоят, очевидно ни чакаха. Единият ми сподели, че му било фантазия да се бие с мен. Съпругата ми му сподели, че не е в моята категория и няма по какъв начин да се бием. Но той целеше да има контакт, почна да наскърбява и псува жена ми с доста грозни думи, като видя, че аз не поддавам. Преглъщал съм много неща, желаех да се прибера, само че нещата станаха прекомерни. След доста къс дуел момчето почна да се извинява, и сподели, че е много пийнал. Благодаря на приятеля му, че се намеси и не продължи с багра. Стиснахме си ръцете, но той ме дръпна и ме удари. Започна нов пердах, изненадах се, че момчето държеше до дъно, очевидно искаше да издържи повече. Каза, че щели да станат известни и надали не това е задачата. Замислям се към този момент да не излизам на сходни места. Винаги съм апелирал да няма побоища по нощните заведения и улиците, има си места за тези неща. Исках да спрем още първоначално, само че той продължаваше с обидите ", разкри известният като БГ Роналдо Златков.

Ексфутболистът призна, че трите момчета са изрекли още неистини тази заран. " Не е правилно, че не съм ги търсил. Вчера разговарях два пъти по телефона с брат му, той ме молеше да не излизаме пред камерите. Искаше първо тримата да се разберем очи в очи и тогава да приказваме пред камерите. Надявах се, че желае да се разберем, по безусловно прецизен метод. Изненадах се, че тази заран те се включиха в ефира. В самата обстановка се пробвах да приказваме, желаех да знам какво целят. Често се пробват да ме предизвикат, мислих, че този път щеше да е всичко ОК. Жена ми през цялото време се опитваше да спре багра, не искаше да се стига до там. Не съм се съветвал с юрист ", сподели още Даниел Златков.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР