Доскорошните Вип съквартирантки Енджи Касабие и Мегз все още поддържат

...
Доскорошните Вип съквартирантки Енджи Касабие и Мегз все още поддържат
Коментари Харесай

Енджи Касабие и Мегз се обясняват в любов

Доскорошните Вип съквартирантки Енджи Касабие и Мегз към момента поддържат другарски връзки. Двете освен си вървят на посетители, само че и се кълнат в обич.

Снощи двете хубавици качиха голям брой истории в инстаграм профилите си. Първо стартира Мегз. Тя се снима в асансьора на хотела, в който живее и уведоми почитателите си, че отива на посетители на своя някогашна съквартирантка от Вип Брадър. Мегз накара почитателите си да познаят коя е дамата. Тя стартира да дава жокери: “много е красива, има доста хубава усмивка, женена е... косата й не е черна”.

Изглежда почитателите й са решили, че това е Александра Богданска, тъй като Мегз направи второ включване: “ Типично в мой жанр, мисля, че се изгубих, само че карам натам. За всички, които ми изпращате известия... това не е Алекс”.

След малко Мегз дойде и още веднъж пусна история на първокласно украсена маса със златни съдове в арабски жанр. “Никой не познава, да забележим дали по дома й ще познаете коя е. Тя има доста добър стил”.

Тогава истории стартира да качва Енджи, която разкри изненадата: “Вижте кой ми е на посетители. Отдавна я очаквам. Това е най-искреният човек. Много я обичам” бяха единствено някои от хвалбите на Енджи за Каканашева.

Мегз също не пропусна да направи комплимент на приятелката си: “ Искам да ви кажа, че като че ли не е минал и един ден откогато излязохме от къщата. Всичко си е същото. Така разбираш когато някой не е бил подправен с теб”.

Припомняме, че Енджи и Мегз имаха много бурни връзки в къщата. Като две мощни дами те първо се изправиха една против друга, а след това станаха неразделни. Изглежда връзките им не са били поза пред камерите и двете са останали същински близки и след формата.

Накрая хубавиците се включиха, с цел да пожелаят лека нощ на почитателите си и си размениха още няколко любовни пояснения от инстаграм историите на Мегз.

Изт6очник: HotArena
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР