Доскорошната брадърка Марги Хранова е една от плеядата естрадни звезди,

...
Доскорошната брадърка Марги Хранова е една от плеядата естрадни звезди,
Коментари Харесай

Това Потресе Цяла България! Изплува Най-Срамната Тайна На Марги Хранова! Как Е Възможно!

Доскорошната брадърка Марги Хранова е една от плеядата естрадни звезди, които са забравени не от почитателите си, а от страната. След десетилетия блестяща кариера, в този момент те са подлагани на неповторимо оскърбление посредством мизерните пенсии, които им се поставят.

Заради неуредици в документите и трудовия стаж, редица артисти и артисти от близкото минало прекарват последните си години в мизерия. Напук на предходната популярност и триумфи, в този момент са принудени да просят лепта. Именно това е и повода Марги Хранова се нави да взе участие във ВИП Брадър.

Във всеки сезон на риалитито да звезди има по една от „ остарялата школа “. Те като че ли се навиват най-лесно, тъй като хонорарът е като манна небесна за тях. Въпреки че към момента не е слязла публично от сцената, Марги Хранова има все по-малко задължения, а надлежно и все по-малко доходи.

А да разчита единствено на пенсията си, за нея е немислимо. След броени дни естрадната легенда ще чукне 66 години и към този момент ще има опция да получава месечна сума на база на трудовия си стаж. А при нея, както и при сътрудниците й, той е оста сложен за доказване поради неуредиците в „ Концертна дирекция “.

В документите липсват данни за активността на Маргарита сред 1970 и 1980г. А тъкмо тогава тя е на върха на славата си и през ден има концерти пред претъпкани зали. Но в този момент този факт се оказва без никакво значение за страната.

Марги Хранова е афектирана, и с право!

„ И моята пенсия ще е 400 лева като на сътрудниците, само че се надявам някой да реши, че заслужавам повече. Обидно е това отношение към мен и сътрудниците ми, тъй като сме донесли толкоз пари на страната. Знам, че се дават пожизнени пенсии на някои реализатори, само че не знам дали ще получа такава “, споделя естрадната прима.

Марги Хранова знае, че няма право да се оплаква, тъй като не е единствената в това състояние. Но и няма желание да си мълчи за тази неправда, която продължава към този момент прекомерно дълго. Както се майтапят, добре че са риалититата, че да закърпят бюджета, написа hotarena.net.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР