Доскоро топ продуцент, Харви Уейнстейн вече е изхвърлен до живот

...
Доскоро топ продуцент, Харви Уейнстейн вече е изхвърлен до живот
Коментари Харесай

Изхвърлиха Уейнстейн от Гилдията на продуцентите до живот

Доскоро топ продуцент, Харви Уейнстейн към този момент е изхвърлен до живот от Гилдията на продуцентите. Членството му е освен прекъснато, само че и в никакъв случай няма право даже да кандидатства. Това е невиждана стъпка и от гилдията обявиха, че е очевиден знак за сериозността на половите обвинявания по отношение на Уейнстейн.

По всичко проличава, че всички порти в Холивуд към този момент са затворени за Харви. Почти незабавно след експлоадирането на абсурда той бе уволнен от личната си продуцентска компания Weinstein Co, по-късно името му бе отстранено от заемите на телевизионните сериали, които е продуцирал, изхвърлиха го и от Американската академия за кино изкуство, която избира и връчва премиите „ Оскар “.

Ако вероятно му се размине правосъден развой и лежане в пандиза, сигурно Харви Уейнстейн ще би трябвало да си търси друга специалност. Харви и брат му Боб Уейнстейн са съоснователи на компанията „ Мирамакс “, която продуцира класики като „ Криминале “, „ Влюбеният Шекспир “, „ Спасяването на редови войник Райън “. Продават компанията на „ Дисни “ през 1993, след което вършат личната си компания, която пък стои зад ленти като „ Артистът “, „ Речта на краля “, „ Джанго без окови “, „ Желязната лейди “, „ Моята седмица с Мерилин “.

Източник: eva.bg
Снимка: getty images/guliver
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР