Доскоро се предполагаше, че бившата (Дженифър Гарнър) и настоящата съпруга

...
Доскоро се предполагаше, че бившата (Дженифър Гарнър) и настоящата съпруга
Коментари Харесай

Има ли вражда между Дженифър Лопес и Дженифър Гарнър

Доскоро се предполагаше, че някогашната (Дженифър Гарнър) и актуалната брачна половинка на Бен Афлек (Дженифър Лопес) са в положителни връзки. Това обаче очевидно не е напълно по този начин, защото изказванията за омраза сред двете дами се задълбочават, изключително след скорошно изявление на Дженифър Гарнър.
 Дженифър Лопес като наемна килърка в The Mother на Netflix
Джей Ло още веднъж влиза в екшъна

Какво да чакаме от The Mother

В него тя споделя, че работи интензивно, с цел да не чете за себе си и някогашния си Бен Афлек в пресата. В същото време обаче не пропуща да се пошегува със смешната му фотография, на която той бе сниман с Джей Ло и с отегчена физиономия по време на публично събитие. Шегата може и в действителност да е беозбидна, само че съгласно вътрешен човек Джей Ло не я приема просто като такава, написа OK! Magazine.

" Това е методът на Дженифър да каже, че Бен наподобява трагичен и всичките му изяви на обществени места са куци. Как може Джей Ло да не го одобри персонално? ", разкрива източникът.

На тези, които наблюдават отножшенията сред Бен Афлек и някогашната и актуалната му брачна половинка, няма по какъв начин да не им направи усещане последните постове на дамите в обществените мрежи.

Само часове откакто Дженифър Гарнър сподели стегнат стомах в интернет пространството, Дженифър Лопес качи няколко свои фотоси, на които пък се виждат личните ѝ завършени коремни мускули. На фрагментите виждаме певицата в аутфит в цвят слонова кост, формиран от бюстие, пола, сако, кърпа и шапка. Тоалетът е колкото моден, толкоз и разкриващ безупречно завършеното тяло на Джей Ло.

В своя пост пък Дженифър Гарнър е облечена много по-различно - със състезателен сутиен и чеп, в които също демонстрира стегната фигура, само че до момента в който тренира. В малко видео актрисата ни разрешава да надникнем в една нейна високоинтензивна подготовка.

 Delola - напитките поради които Дженифър Лопес отнесе рецензии от почитателите
Защо всички подлагат на критика Джей Ло

Противоречивите послания на певицата

Дали обаче последните изявления на двете дами с името Дженифър въобще дават мотив за подклаждане на хипотетичната омраза сред тях, остава само времето да покаже.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР