Доскоро Християн Гущеров не можеше да се похвали с хубаво

...
Доскоро Християн Гущеров не можеше да се похвали с хубаво
Коментари Харесай

Светлана стопи шкембето на Гущеров - slava.bg

Доскоро Християн Гущеров не можеше да се похвали с хубаво тяло. Преди 4-5 лета папараци изловиха милионерския правоприемник да друса разплути телеса на плажа, а фотосите не бяха по никакъв начин приятни за окото. Днес обаче младият баща е очевидно измършавял и в по-добра форма отвсякога. Запознати издават, че това се дължи на актуалната му брачна половинка Светлана, която се грижи за него и му готви единствено здравословни манджи.

Докато беше женен за фолк певицата Мария, Християн постоянно отнасяше насмешки от недоброжелатели поради огромного си шкембе. С втората си брачна половинка обаче разцъфна, отслабна и наподобява доста по-приятно. Той очевидно е свалил най-малко 10 кила под зоркия взор на половинката си Светлана, която натъртва на нисколарочините ястия.

Г-жа Гущерова от много време прецизно следи тежестта си и изпада в суматоха, в случай че мине над 48 кг. Тя не крие, че се харесва доста слаба, само че отхвърля слуховете, че страда от анорексия. В момента някогашната плеймейтка е бременна с второ дете и си разрешава някои волности в менюто, само че отново се старае да приема най-вече леки и потребни храни. Християн също почнал да се грижи повече за тялото си около половинката си и незабелязано стопил огромна част от непотребните мазнини. Сега милионерът умерено може да се демонстрира на плажа, без да отнася един куп насмешки за големия си стомах.

Светлана и брачният партньор й към момента се пробват да пазят в загадка, че чакат още едно бебе. Отлично осведомени източници обаче издават, че наследникът им ще се появи на бял свят през есента. Първата бременност на Гущерова мина с затруднения, а щерка й заставам известно време в кувьоз след раждането. Затова в този момент фамилията избира да не подчертава върху персоналния си живот.

Любопитна детайлност е, че персоналната астроложка на Светлана предсказала тъкмо по кое време ще забременее с второ дете. Хубавицата с доста естетични корекции следва прецизно препоръките на звездите и за значими събития постоянно ревизира дали въздействието на планетите е удобно. Тя се хвали, че астроложката, на която се доверява, до момента в никакъв случай не е бъркала в прогнозите си – предрекла й по кое време ще се омъжи, по кое време ще роди за първи път и по кое време ще зачене още веднъж.

Г-жа Гущерова е безапелационна, че в никакъв случай няма да покаже децата си в обществената мрежа. За разлика от други известни персони, тя прецизно пази дъщеря си Анелия - Добромира от любопитните погледи, по този начин ще направи и с бебето, което чака. „ Отговарям на тези от вас, които ме питат по кое време ще покажа щерка си – в никакъв случай! Ако хората бяха малко по-добри и сърдечни, може би щях да я покажа на абитуриентския й бал!”, съобщи Светлана.

Бившият сексуален модел се надява в бъдеще наследниците й да поемат по напълно друг път от нейния и да натъртват на учението. Красавицата не може да се похвали със съществено обучение, дори едвам избутала гимназията. „ Искам децата да приказват най-малко 3 непознати езика, да учат, да се развиват. Навремето родителите ми ме поучаваха да залягам над учебниците, наказвали са ме даже, само че аз не ги слушах. Сега съзнавам грешката си!”, споделяла е Светлана.

Гущерова твърди, че с мъжа й Християн постоянно са мечтали за огромно семейство и не изключват опцията да имат и трето дете. Тя не си губи времето и забременя наново незабавно щом щерка й навърши годинка. Светлана вярвала, че хлапетата с дребна разлика във възрастта ще имат по-силна връзка и ще се гледат по-лесно. Семейството още не издава пола на предстоящото бебе, само че съгласно осведомени разчувстваният баща се надявал да е момче, писа Уикенд.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР