Дошло е време да се помисли за прехода на Русия

...
Дошло е време да се помисли за прехода на Русия
Коментари Харесай

Предлагат на Русия да се върне към еднопартийна система

Дошло е време да се намерения за прехода на Русия към еднопартийна система. Тя е най-подходяща за развиването на манталитета ни. Това твърди Владимир Константинов, ръководител на Държавния съвет на Крим.

" Като вид за по-нататъшното политическо развиване на страната считам за подходящо да разгледаме прехода към еднопартийна система. Либералната многопартийна система на Запада не е основана за нашия нрав. Тя не ни устройва, и по тази причина не е използвана дейно ", написа Константинов в канала си в Telegram.

Ръководителят на кримския парламент счита, че през днешния ден е повратната точка. Според него политическото решение за прекосяване към нова партийна система ще бъде навременно и целесъобразно. Той счита, че „ в съветската история не е имало по-ефективен план под условното название „ Комунистическа партия на Съветския съюз “.

Все отново, " въобще без партии, както беше в Руската империя, „ някак не е съвременно “, счита Владимир Константинов. Освен това тогава не е имало легални партии, а подземни организации са се появявали непрекъснато в страната, отбелязва ръководителят на кримския парламент.

В края на март Владимир Константинов предложи да се „ отхвърлят предразсъдъците “ и да се даде на партия „ Единна Русия “ специфичен статут в обществено-политическата система на страната. А в края на май предложи отпадане на наложителното образование по британски език в учебните заведения. Според него, който има потребност от знания по непознат език, може да го научи самичък. Като образец представителят на Държавния съвет на Крим даде себе си, оповестява БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР