Дошло е и вашето време за любов. Стига вече сте

...
Дошло е и вашето време за любов. Стига вече сте
Коментари Харесай

4-те зодии, които ще се ВЛЮБЯТ до края на лято 2019

Дошло е и вашето време за обич. Стига към този момент сте страдали, ще се влюбите и това ще промени живота ви. Това са зодиите, които ще се влюбят бясно до края на лятото.
Близнаци
Стига към този момент сте страдали по неверните хора. Време да е продължите напред и да отворите сърцето си за нови прекарвания и страсти. Това лято ще бъде извънредно мощно за вас в персонален проект. Ще осъзнаете доста от грешките си в любовта и няма да ги повтаряте по този начин, както постоянно сте правили до момента. Ще срещнете човек, който ще ви накара още веднъж да повярвате, че има положителни и почтени хора. Ще се влюбите и любовта ви ще бъде споделена. Дори ще се изненадате какъв брой бързо се привързва към вас другия човек. Връзката ви бързо ще стане сериозна.
3-те зодии, родени с шанс в любовта
Лъв
Грешните хора, които избирате в живота ви, са ви научили да гледате освен въшността, само че и сърцето. Този значим урок, който към този момент сте разбрали, ще ви помогне да отсеете същинските хора, в които има късмет да се влюбите. Близък до вас човек ще се трансформира от другар в нова обич. И двамата ще бъдете разочаровани от някого и шерването на тези страсти ще ви сближи по невероятен метод. Първата ви целувка ще бъде най-незабравимата до момента, а любовта, която ще пламне, ще промени живота ви и ще ви донесе мечтаното благополучие.
Кои са останалите ДВЕ ЗОДИИ, разберете в iWoman.bg!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР