Досегашният временно изпълняващ длъжността кмет на община Разлог Венцислав Гърменов

...
Досегашният временно изпълняващ длъжността кмет на община Разлог Венцислав Гърменов
Коментари Харесай

Очаквано в Разлог: Врид кметът В. Гърменов се кандидатира за градоначалник, изправя се срещу бившия си шеф Кр. Герчев от ПП ГЕРБ

Досегашният краткотрайно изпълняващ длъжността кмет на община Разлог Венцислав Гърменов ще се кандидатира за кмет, той ще се изправи в борбата против досегашния си началник Красимир Герчев, който му повери поста, откакто КПКОНПИ го наказа за позволен спор на ползи.

От месеци е обществена загадка, че в ГЕРБ се оформи ядро антиГерчев, което се стремеше да превземе ГЕРБ от вътрешната страна, да го разединят и да осуетят желанията на ексградоначалника да взе участие в изборите. ИК на Политическа партия ГЕРБ обаче реши, че макар едногодишното си неявяване, Герчев не е изгубил поддръжката на съгражданите си, без значение от несъгласията вътре в партията и изненадващо за Гърменов и последователите му го разгласи за претендента им за кмет.

Това сътвори напрежение в ГЕРБ и извади на ярко латентната в последните месеци омраза сред някогашния зам. кмет Гърменов и екскмета Герчев. Най-вероятно Гърменов ще се яви на изборите от локална коалиция, която през днешния ден записва някогашният народен представител и кмет на града Любен Татарски, който от дълго време работи за връщането си под някаква форма в локалната политика.

Интересни процеси текат в политиката в Разлог и нетрадиционно на тези избори ще се развихрят съществени борби. Почти всички по-големи партии ще имат претенденти за кметове, освен това все одобрени и познати имена, кои още ще са претенденти за кметове в Разлог очаквайте скоро.

П. Петрова

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР