Досегашният помощник-треньор на първия отбор на ЦСКА 1948 Атанас Рибарски

...
Досегашният помощник-треньор на първия отбор на ЦСКА 1948 Атанас Рибарски
Коментари Харесай

Нови рокади в ЦСКА 1948, Атанас Рибарски заменя Вальо Илиев

Досегашният помощник-треньор на първия тим на ЦСКА 1948 Атанас Рибарски поема дубъла, който се състезава във Втора лига. До момента 37-годишният някогашен централен бранител Рибарски работеше като помощник-треньор в щаба на Любослав Пенев и анализатор. За роденият в Стара Загора млад експерт това ще бъде първи опит като ментор в мъжкия футбол. До момента кариерата му е минала главно с деца и юноши в школата на Берое (Стара Загора). В същия клуб е бил и шеф на школата, оповестява Българска телеграфна агенция.

ЦСКА 1948 II e на върха в класирането на Втора лига с 35 точки, където ги остави Валентин Илиев, до момента водил тима. На 5 след тях са Етър (В. Търново) и ФК Крумовград.

Валентин Илиев беше апетитен и за главен любимец да наследи подалия оставка Любослав Пенев, само че след диалози по високите етажи на ръководството на този клуб, е взел решение да напусне. Снощи пък стана ясно, че Тодор Янчев и Неделчо Матушев поемат първия отбор на клуба, който играе домакинските си мачове на стадиона в Бистрица.

В същото време стана ясно, че договорката по привличането на Преслав Антонов от ОФК Спартак (Плевен), е приключена. Плевенчани ще получат известна сума, а 26-годишният таран ще играе в дублиращия отбор на ЦСКА 1948. Антонов има 16 мача, 7 гола и 3 асиснтенции във второто равнище на българския футбол през есента. Самият той също удостовери за раздялата си със Спартак в обществените мрежи.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР