Досега ромската перла винаги е предизвиквала симпатии с народното си

...
Досега ромската перла винаги е предизвиквала симпатии с народното си
Коментари Харесай

Бойкот в NOVA: Зрители скочиха на Софи Маринова, Халваджиян ...

Досега ромската перла постоянно е предизвиквала благосклонности с " националното " си държание, само че този път зрителите  се възмутиха не на смешка

Софи Маринова тотално се изложи в последния излъчен досега епизод на шоуто „ Звездите в нас ”. Фолкаджийката се държи като паднала от Марс, откогато е в журито на формата, в който би трябвало да прави оценка фалшификати на известни реализатори. Тя освен че не познава добре множеството от оригиналите, само че за някои даже не е и чувала. „ Това е скандално! Софка няма място в журито! ”, възмущават се фенове.

Преди да влезе в журито на „ Звездите в нас ”, Софи Маринова като цяло беше приветлив персонаж в родния ефир. Тя будеше у публиката най-много положителни страсти и главно – смях. Колоритната ромка има навика да ръси бисер след бисер, подбудени главно от цялостното й незнание към съвсем всички тематики като се изключи личния й род. Това не дразнеше никого досега, в който тя бе вкарана като престиж в „ Звездите ” и й бе поверена отговорността да прави оценка непознати достижения на сцената.

Зрителите на „ Звездите в нас ” към този момент трета поредна седмица недоумяват както прави Софка в журито на шоуто. Тя не крие, че не познава голямата част от облиците, които участниците имитират. Как прави оценка имитациите, в случай че не е осведомена с оригиналите? Този въпрос е най-често задаваният на формалната страница на шоуто на Нова тв. Преди десетина дни ромската перла провокира вълна от неразбиране, като даде оценка за реплика на оперната легенда Мария Калас, откакто призна, че в никакъв случай в живота си не е била на опера. Това обаче е нищо пред „ осъществяването ” й предходната неделя, когато трябваше да оцени реплика на рок динозавъра Дейвид Ковърдейл, за който за първи път чуваше, написа hotarena.net. Зрителите избухнаха против Софка. Страницата на предаването мигновено беше залята от молби да я отстранят от журито заради липса на обикновена просвета в региона, в която дава мнение.

„ Моля, обърнете внимание на музикалната просвета на част от журито! Не е съответно да се правят оценка участниците, без журиращите да имат разбиране чия реплика следят! ”, възмущава се зрителка, откакто в ефир прозвуча имитация на Софка по адрес на Ковърдейл: „ Тоя Дони ще го знае кой е! ”, от което стана ясно, че самата тя не знае. „ Повече няма да разясня дали Софка има място в журито! О, свещена елементарност! ”, е имитация на друга зрителка, втрещена от изявлението на фолк звездата. Трета пък напряко приканва: „ Махнете Софка! ”. И това са доста дребна част от отрицателните изявления по адрес на другояче симпатичната изпълнителка.

Въпросът дали е редно Софи Маринова да е в жури на национална телевизия се повдига и около перипетиите на сина й Лоренцо, който сега е разгласен за общонационално търсене за трафик на мигранти. Певицата живее на фамилни начала и с осъждания за рекет Гринго. Едва ли е редно звезда, чието най-близко обграждане е престъпно проявено, да се вихри в народен ефир, считат медийни наблюдаващи.

Покрай Софка гори и другата половина от нежната част на журито – Тита. Много от хората, които гледат „ Звездите ”, считат, че тя също не е на мястото си. В общи линии най-одобряван от всички е Дони, който се изрича най-компетентно. Не инцидентно в последния лайв точно той изясни претекстовете на журито да пусне напред два от тимовете, а за останалите – да приключи присъединяване в надпреварата. Дори и той обаче се изложи, като на няколко пъти произнесе неверно името на Дейвид Ковърдейл. По някаква причина музикантът беше решил да го прекръсти – ту на Кавърдейл, ту на Кавърдайл, като единствено един път произнесе името му вярно. Същият проблем имаше водещата Мария Игнатова, която сякаш му била фенка. Откъде пристигна тази интерпретация, по този начин и не стана ясно.

Каквато и да е историята към прекръстването, имитаторите на Ковърдейл бяха разкритикувани от журито, тъй като не го имитирали добре. Става въпрос за одобрени на родната сцена музиканти – Ивайло Ранов-Шеки, който е известен столичен рокаджия, вокалът на група „ Ренегат ” Константин Кацаров и Атанас Ловчинов, който преди време взе участие в „ Х Фактор ”, откакто от млад се занимава с музика. Отпадна и тимът, който влезе в облика на Шакира. В него присъединяване взе Йоана Димитрова от Мантана. Момичето е в каталога на артистите от компанията на Саня Армутлиева – „ Вирджиния рекърдс ” и преди 5 години за малко да завоюва „ Х Фактор ”. Класира се втора, отстъпвайки само пред четирите девойки от „ 4 Маджик ”. Дони изясни, че тя е била прекомерно добра имитаторка на фона на останалите две дами в тима. Третите отпаднали бяха тим „ Тита ”.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР