Досега не съм разказвала за заплахите, които Васил отправяше към

...
Досега не съм разказвала за заплахите, които Васил отправяше към
Коментари Харесай

Бившата жена на актьора: Васил заплаши лошо новия ми приятел, а съм бременна!

Досега не съм разказвала за заканите, които Васил отправяше към моя нов другар Борислав. Имам ги обаче записани и документирани. Но не желаех да приказвам за тях обществено, с цел да не страда душeвността на децата ни и неговият имидж. Все отново той е техен татко и аз съм го обичала доста ", сподели за " България Днес " журналистката Андреа Попова, някогашната половинка на известния комедиант Васил Драганов.

По думите й нейният някогашен мъж й е изпращал известия в чата със закани по адрес на Борислав, " че ще му носи супичка ", тъй като " за 2000 лв. щял да откри някой, който да му счупи гръбнака ".

" Моят другар в никакъв случай не би си разрешил да отговори със същата експанзия, макар че беше доста сърдит, а единствено по законов път ", прибавя Андреа.

Тя твърди още, че Драганов удрял по вратата на жилището, в който живеела с новия си обичан, и счупил колата му.

" Бях толкоз уплашена, че когато пристигнаха служителите на реда от Пето РПУ, съм объркала входа. Но нашето недоволство стои в техния списък. Досъдебното произвеждане обаче беше прекъснато с претекста " заради липса на доказателства ", споделя за вестника журналистката.

Екссъпругата на звездата от " Комиците " показа и за опасенията си за своето положение и за здравето на нероденото си дете около терзанията от медийните нападки на топактьора. " С Боби чакаме радостното събитие - появяването на бебето ни, през юни ", довери Андреа.

" Не желая да коментирал повече изказванията на една луда жена! Имам документи за нейното съществено психическо заболяване. Спирам да приказвам повече за тази история! ", безапелационен е Васил Драганов.

В социалката си той помести фотоси от сватбата си с Андреа, а текстът към тях гласи сбито: " Край ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР