Досега БСП е била партия с друг морал и с

...
Досега БСП е била партия с друг морал и с
Коментари Харесай

Овчаров: Превръщат БСП в партия за клиентелата на Борисов, Пеевски и Радев

" Досега Българска социалистическа партия е била партия с различен морал и с различен статут, асега я вършат клиентелистка партия, която обслужва ползите дали на Делян Пеевски, дали на Бойко Борисов, или на някой различен. "
Това съобщи пред БНР Румен Овчаров, член на Националния съвет на Българска социалистическа партия.

" Какво ново оферират новите ръководители на Българска социалистическа партия?Какво ново,когато са строили цялата клиентела и на Борисов, и на Пеевски, и на Румен Радев- и първото, и второто потомство клиентели на Румен Радев стоятв Националния съвет и обслужват самите себе си. Отсега предсказвам по-нисък резултат на Българска социалистическа партия на последващи избори.В Българска социалистическа партия има прелом на хора, които до оня ден са се крили зад Корнелия, нямаха смелостта да го създадат по-рано, а откакто тя си подаде оставката. " - разяснява той.

Овчаров посочи, ченеговото мнение, което неведнъж е заявявал обществено, ече Корнелия Нинова е трябвало да си подаде оставката като ръководител на партията още преди 3 години, само че тогава всички, " които в този момент спретнаха преврата, добродушно се натискаха към Корнелия, пробвайки се по всевъзможен метод да я обслужат ".

" Много ги е боязън новите водачи на Българска социалистическа партия, че Нинова, в случай че реши да се кандидатира за трети мандат, не могат да я спрат, тъй като нейният престиж в структурите на партията е непостижим с техния. Затова се пробват по някакъв метод да я отстраняват, само че го вършат по-неправилен като наличие метод Защото по този метод я връщат и като доверие измежду хората, и като престиж. " - счита той.

Нов ръководител на Българска социалистическа партия би трябвало да бъде определен преди Конгреса на партията през ноември, акцентира Овчаров и посочи, че този конгрес още не е призован.

" ДелянПеевски е отровен и кабинет с мандат на Движение за права и свободи няма да има.Няма да стане държавно управление и с третия мандат. " - предвижда Румен Овчаров.
Според него, " този път няма да му се получи на Пеевски ".

Тази политическа класа е главната причина за това, което се случва в България, по тази причина хората не отиват да гласоподават, акцентира той.

По думите му, единствено с избори нещо може да се реши, а не с сделки и сглобки сред " корумпирани политици, които не мислят за страната ".

Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР