Досъдебно производство за хулиганство е започнато в РУ Велико Търново,

...
Досъдебно производство за хулиганство е започнато в РУ Велико Търново,
Коментари Харесай

Преследване с бухалка и край Търново

Досъдебно произвеждане за безчинство е стартирано в районно управление (на МВР) Велико Търново, след екшън с гонене, размахване на бухалки и потърпевши коли, оповестиха от полицията

На 15 октомври на тел. 112 са получени две поредни известия – в 20:09ч. и в 20:11ч.. Първото известие е от мъж от гр. Бургас, в което 30-годишният жител твърди, че лидер на лек автомобил е извадил бухалка от багажника си след засичане и го преследва по пътя от Велико Търново в посока гр. Килифарево. Вторият сигнал е от 36-годишен гражданин на Велико Търново, за това, че лек автомобил го е блъснал в крайници до автогара Юг и е напуснал местопроизшествието.

Установено е, че екшънът почнал към 20 ч. в региона на централната поща в регионалния град. След засичане водачите на колите с бургаска и търновска регистрации почнали гонка. Спрели в региона на автогара юг, където търновеца извадил бухалка, с цел да се разправи с бургаския си конкурент. Вторият водач подхванал маневра, с цел да му избяга и го бутнал.  Преследването сред водачите траяло в посока Килифарево, а до момента в който давали газ и двамата подали сигнали в полицията.  Изпратените патрули открили водачите до тир паркинг на пътя Килифарево-Гурково, където преследвачът притиснал и съумял да спре другата кола. И двамата пътни хулигани били с дамите си в колите по време на екшъна.  Иззети са палка и макетен нож, установени са протривания по транспортните средства.

Пътнотранспортното произшествие, което автомобилът с бургаска регистрация позволява при потеглянето си, е обработено по административен ред. В районно управление (на МВР) Велико Търново е формирано досъдебно произвеждане за закононарушение по член 325, алинея 3 вр. алинея 1 от Наказателен кодекс.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР