Досъдебно производство по чл. 343 от НК във връзка с

...
Досъдебно производство по чл. 343 от НК във връзка с
Коментари Харесай

Досъдебно производство във връзка с тежък пътен инцидент със загинал и тежко ранени ръководи Окръжна прокуратура-Разград

Досъдебно произвеждане по член 343 от Наказателен кодекс по отношение на тежък пътен случай, при който е умрял мъж, управлявал микробус, а други трима са тежко потърпевши, управлява Окръжна прокуратура в Разград.

Пътнотранспортното произшествие е зародило към 05:00 часа тази заран в покрайнините на село Осенец в посока регионалния град. Според първичната информация, 40-годишният лидер на микробус с прикачена туристическа каравана, по време на придвижването си, се отклонява, навлиза в лентата за насрещно придвижване и се блъска челно в товарен автомобил.

Вследствие на случая мъжът е тежко ранен и няколко часа по-късно издъхва. Тежко потърпевша е и 30-годишна жена, пътувала в микробуса, както и две деца – на 3 година и на 6 година Тримата са настанени в болница.

Работата по изясняване на аргументите и събитията към случая продължава под надзора на Окръжна прокуратура-Разград. Назначени са съдебно-медицински, авто–технически и други експертизи.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР