Доротея Толева e висока, красива и интелигентна млада дама. Сама

...
Доротея Толева e висока, красива и интелигентна млада дама. Сама
Коментари Харесай

Когато Господин Х и морето срещнат Доротея Толева

Доротея Толева e висока, красива и умна млада дама. Сама дефинира себе като земна, всеотдайна и занимателна жена. Обича изгревите, тъй като са цялостни с живот и ѝ носят вяра. Обича и ранните утринни часове, тъй като по това време по-лесно намира салдото в живота си.

Доротея цени времето си. Старае се да го подреди по този начин, че да се любува на обичаните си занимания, измежду които попада и рисуването. Уви, като всички нас, не всеки път съумява.

Няма демо версия, тъй като е откровена и неприкрита. И в случай че някой има желанието да знае що за човек е, елементарно ще го разбере.

Бивша професионална баскетболистка, сега Доротея е модел и надарена актриса - от тези, виновните и постоянно квалифицираните, които обожават работата си.
 Снимка 408907

Мечтае за по-драматична роля и се надява някой ден да има късмет да се снима с Том Ханкс. Не поради друго, а тъй като той играе функциите си с голяма лекост. От него тя желае да открадне и нещо за себе си, да почерпи от опита му онлайн. Защото Доротея обича предизвикателните функции и пресъздаването на забавни персонажи.

Именно за подобен през 2018 година печели премия за най-хубава поддържаща женска роля на Международния кино фестивал в Мадрид. Филмът е Bullets of Justice (на Валери Милев), в който тя изиграва Ракша.

А Рашка носи мустак, патрондаж и постоянно е въоръжена. " Толкова отвън нормата, че даже леко шокира на пръв взор. " Въпреки това е обичан на Доротея облик, знак на женската мощ, борбеност и неотстъпчивост. Защото макар мъжествения си мустак, героинята ѝ се усеща задоволително атрактивна и женствена.
 Снимка 408961

Пълна диаметралност на Ракша обаче е последният облик на Доротея в сериала " Господин Х и морето ". Тук тя играе Виктория Кънчева - една от трите майки (заедно с Александра Сърчаджиева и Станислава Николова), които героят на Калин Врачански омайва.

Kaкво да чакаме от сериала " Господин Х и морето "

Калин Врачански в ролята на най-обаятелния лъжец

А Виктория, за разлика от Ракша, е сборен облик на всички потиснати дами, които пропагандират самостоятелност и феминистки правила, само че в действителност... нямат право на глас.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Doroteya Toleva (@doroteyatoleva) на Сеп 20, 2018 в 1:58 PDT

С какво най-вече ви хареса Виктория Кънчева?
Симпатична ми е, най-много тъй като е добър и сърдечен човек. Първосигнална е, няма и задни мисли, което от време на време се дължи и на компромисния ѝ разсъдък. В същността си Виктория е незлоблива и най-добронамерена всред Катя и Ася. А с разгръщането на облика ѝ последователно ще забележим и една дълбока психика, която несъмнено има потребност от обич и топлота.

Героинята ми в действителност е сборен облик на всички тези дами, които са одобрявани за даденост от мъжете до себе си. В прочут смисъл, е просто негова обичана движимост.

Но това, което доста ми подхожда във Виктория, е, че нейните потребности са доста човешки. Както и където и да живеем, в края на краищата всеки, умишлено или не, търси своята сродна душа.

Деян Христов (Калин Врачански) ли е нейната сродна душа?
За Виктория Деян е глътка чист въздух. Тяхната връзка е обезщетителен фактор сама по себе си, защото тя е потисната от брачна половинка си жена, негова функционалност и благосъстоятелност. В Деян тя намира това, което дълго време ѝ е липсвало - внимание и независимост. Той е разумното следствие от отношението на брачна половинка ѝ към нея.

Намирате ли сходни черти с Виктория Кънчева?
Виктория Кънчева е много друга като натюрел от самата мен. Тя е по-повърхностна, милиони пъти по-суетна и самовлюбена, по-покорна и по-глуповата. Също по този начин обаче е реалност, че и в нея открих нещо от себе си.

Намерих моята истина в облика ѝ, което постоянно е доста значимо за триумфа на опитите ми за превъплъщението в разнообразни облици. Този развой събаря стени.

" Господин Х и морето " стартира на 1 март от 20 ч. по NOVA
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР