Дори в разгара на чудесното представяне на родните щангисти на

...
Дори в разгара на чудесното представяне на родните щангисти на
Коментари Харесай

Заплати пак няма, чакаме пари вече два месеца: Шампионът Ангел Русев

Дори в разгара на чудесното показване на родните щангисти на европейското състезание в София, свадите и безпаричието не престават. Шампионът в категория до 55 кг Ангел Русев разкри пред bTV, че след триумфа не е бил поздравен от президента на федерацията Ариф Маджид.

" За страдание преди шампионата още веднъж имахме разделяне, компликации, безпаричие. Получихме заричане от президента, само че той даже не пристигна да ме поздрави. А аз нищо не съм му споделил или направил, това е изцяло ненадейно за мен.

Звъняха на персоналната ми треньорка да пристигна ме награждава, не знам каква е повода. Този месец трябваше да получим заплати, само че... ", описа 22-годишният Русев, който към този момент има четири континентални трофеи.

Хаосът в един от най-успешните ни спортове продължава към този момент дълги години. В края на януари Маджид заплаши да подаде оставка, откакто 13 клуба внесоха подписка за отстраняването му. По-късно той размишления, а петима от членовете на Управителния съвет подадоха сигнал против него за финансови злоупотреби в Софийската районна прокуратура, КПКОНПИ и Министерството на младежта и спорта (ММС).
създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР