Дори в най-стабилните връзки възникват момент на сътресения, породени по

...
Дори в най-стабилните връзки възникват момент на сътресения, породени по
Коментари Харесай

Какво да направиш, ако подозираш изневяра

Дори в най-стабилните връзки пораждат миг на разтърсвания, подбудени по една или друга причина, които могат да доведа до кривване от правия път на индивида до вас. Разбира се, има и обстановки, в които всичко е във вашата глава – невярност не е на разположение, само че вие въпреки всичко подозирате половинката си. Как да спрете да се тормозите с мисли дали вашият обичан има друга жена или просто е в действителност ангажиран с работа и други задължения?
Проучете информацията – не са необичайност случаите, в които някой ви споделя, че половинката ви ви изневерява. Не бързайте да вярвате, тъй като това може да бъде единствено слух или опит за саботиране на връзките ви. Проучете от кое място той има тази информация, дали можете да му се доверите в действителност и какъв брой ви е непосредствен. Не реагирайте преждевременно и не отправяйте напразни обвинявания без да сте сигурни.
 Защо мъжът ви изневерява? Защо мъжът ви изневерява?
Всякакви динамичности могат да повлияят на решението на мъжа да изневери. Като цяло обаче изборът му за машинация се дефинира от един или пове...
Не навлизайте в персоналното пространство на половинката си – всеки човек има право на персонално пространство, което е неприкосновено даже от неговата половинка. Не започвайте да проверявате телефона, да подслушвате диалози, да следите и така нататък Едно че може да попаднете на информация, която надълбоко да ви нарани, второ, че в случай че подозренията ви са безпочвени, ще нараните обичания с това, че му нямате доверие.
Просто попитайте – най-важното в една връзка е връзката сред двамата. Ако се съмнявате в невярност или в каквото и да било, просто седнете и поговорете с колегата си. Попитайте го дали има друга, в случай че има, какво е довело до това негово решение, дали е почтена забежка или има страсти. Разговорът е метод за решение на проблеми. Той би трябвало да бъде изцяло прям, с цел да се вземе съответно решение според от създалата се обстановка или проблем.
Не сипете обвинявания – щом в една връзка се стига до невярност от едната или от другата страна, виновност за това имат и двете страни. Важно е да обмислите добре грешките си, да анализирате обстановката умерено, не да обвинявате. Поговорете, изслушайте отсрещната страна. Ако решите да се борите за връзките все пак, отделете задоволително време и положете старания да възвърнете хармонията във връзката си, откривайки корена на казуса и какво го е провокирало.
Ако въпреки всичко разлъка е неизбежна, пуснете индивида. Той просто не е бил верния за вас. Ще срещнете подобен, който да не поглежда настрана, а само към вас. Простете, приемете сегашната обстановка като урок и продължете напред. Само по този начин ще съумеете да постигнете мир със себе си, което е доста значимо за идващите ви връзки.
 Пет аргументи за какво мъжът изневерява Пет аргументи за какво мъжът изневерява
Жените най-често изневеряват, когато не получават задоволително внимание от мъжа до себе си. Тогава те намират разтуха и самопризнание в прегръд...

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР